gymmet

Har ju börjat gymma på Friskis o Svettis nu vilket bidrar till att jag får mindre "softar tid" . Men aja i måndags och igår var det helt vanligt i skolan i princip men sen efter skolan vart det gym båda dagarna. Och att köpa gymkort är nog det bästa jag har gjort hittills i år. Så jäkla skönt att bara pumpa och avreagera sig samtidigt som jag gör något bra! Så nu blir det hård träning inför Vårruset som jag ska springa med Linda. Iallafall så var det en vanlig skoldag idag också. Men efter skolan tog jag en pw med hundarna och sen drog jag med Linda hem till henne. Hon var supergullig och hjälpte mig med matten som jag uppenbarligen har lite problem med... Sen skypa vi med Gustav och de var väl trevligt, haha. Sen kom mamma och hämtade mig, vi släppte hundarna nere vid ängarna så dom fick rejsa av sig och sen vart det hem och äta nudlar♥♥ Och nu vart det lite styrketräning här hemma i köket haha. Imorgon skulle jag hemskt gärna vilja köra lite crosstrainer på gymmet men det tar emot att gå dit ensam faktiskt...  Så ja jag vet inte riktigt vad morgondagen har att bjuda på men det går nog bra. Nu ska jag ta mitt äpple och sällskapa mamma framför tvn. Pusshej!

21/4-2013

Jag började dagen med att köra lite styrka här hemma sen drog jag ut på en pw/ springtur, Sen när mamma kom hem så åkte vi iväg till marieberg och shoppade lite. Jag fick med mig en tubtopp från Gina samt ett par shorts från Gina. Sen fick jag absolut torr också ( lite mindre roligt dock... ) . För egna pengar köpte jag en parfym som jag velat ha länge. Så det var en riktigt lyckad tur tycker jag! Sen när vi kom hem drog jag typ direkt till Evelinas stall för att fota henne och Elon. Tittade inte så noga på bilderna men på Evelina lät det som att dom vart bra iallafall. Elon har dock varit sjuk och så, så han skrittas bara nu men det vart ju lite porträttbilder istället! Och sen när jag kom hem blev det till att sitta ute och steka lite i solen. Och till sist avslutades dagen med att jag fick kyckling till kvällsmat så dagen har verkligen varit tipp topp!!! Men nu ska jag alldeles strax ta och sova för imorrn blir det en tuff dag minst sagt. Först blir det vandring med skolan i Örebro city hela dagen sen ska jag motionera hundar och sen blir det till o gymma! Så nu blir det lite skön sömn , godnatt♥
Evelina och Elon i vintras.

führerns elit

Nu ligger jag på soffan och har precis kollat på Führerns Elit med mamma. En av de bästa filmerna jag sett faktiskt! Iallafall så har jag haft en relativt bra dag. Började med några situps och lite styrka bara för att liksom... Sen åt jag youghurt med flingor och russin till frukost. Och sedan bar det iväg på en liten powerwalk. Eller ja liten och liten vill jag väl inte kalla den. Jag gick faktiskt 7,48 km så det var för mig en rätt ordentlig promenad. Sen har jag kört lite agility med Loppan under dagen samt varit iväg med mamma och hundarna till skolgården och busat. Jag har dessvärre också ätit pommes frites och nuggets till middag idag och det var väl mindre bra. Men då var det väl tur att jag gick lite extra långt!!! Nu blir det nog ligga vaken en stund och lyssna på musik och se fram emot morgondagen. Trots att jag inte har nogåt som helst inplanerat... Men vi hörs gott folk!
Mobilbild.

nummer sex

 

gymkort

Har haft internetproblem under kvällen som stökat till de för mig. Men nu ska jag iallafall sova så jag orkar upp tidigt imorgon. Köpte föresten gymkort idag så nu blir det hårdträning, och jag är så sjukt j*vla taggad!!! Men som sagt, nu ska jag sova godnatt♥

nummer fem


Märkte nu när jag laddade upp bilderna
att ungefär hälften av dom inte hade särskilt
bra kontrast men jag orkar inte fixa till dom
och ladda om dom igen, så ni får ha lite överseénde.

nummer fyra

'
Jag vet att bilderna har en väldigt röd nyans och
jag tog faktiskt bort det mesta i gimp men
det gick inte att få det bättre än såhär.
 

rastlös

Mamma kom hem för bara en liten stund sen och nu är hon ute med hundarna. Och själv är jag så rastlös man kan bli. Har verkligen inte gjort någe på hela dagen utom att skriva med kompisar, blogga och lyssna på musik. Förstå hur rastlös man blir?! Jag är iallafall hemma även imorgon då jag fortfarande är genomförkyld samt lite hängig och ont i halsen fortfarande. Men under morgondagen ska jag iallafall försöka göra lite nytta, typ städa mitt rum eller någe. Men nu har jag absolut ingen lust med att sitta vid datorn , så det blir väl soffan för min del... Byeee♥

Random bild

nummer tre


det dåliga för med sig något bra

Är hemma från skolan idag då jag har feber...Så just nu lever jag på halstabletter och saft. Men, eftersom jag är hemma hela dagen så hinner jag ju fixa till dom sista bilderna jag tog på Rebecka för ett tag sen. Så även fast jag är sjuk och trött så blir det nog lite uppdatering här, vi hörs!

trevlans

Nu ligger jag i soffan och håller på att bli dundersjuk. Men det är väl rätt åt mig för att jag var ute så mycket i regnet i fredags... Iallafall så ska jag bara ligga i soffan mest hela dagen och vänta på att mamma ska komma hem. Hade det iallafall trevligt med Linn igår, vi kollade lite film sen lärde jag henne cup song och så. Men jag kände mig dålig i halsen och lite trött redan igår så jag var inte riktigt på topp tyvärr. Men jaja nu ska jag släppa ut hundarna en snabbis sen ska jag faktiskt lägga mig och försöka sova för jag är verkligen superhängig och supertrött. Jag bloggar  mer när jag har fått tillbaka orken.

linn

Nu sitter jag och lyssnar på musik och bloggar medans Linn städar i vårat kök HAHA! Tack hjärtat vad gullig du är ♥ Vi har iallafall haft en trevlig och rolig kväll hittills och snart blir det lite film i soffan, hoppas ni har en bra kväll för det har jag verkligen!! Bloggar förhoppningsvis mer imorrn.
Gammal bild på mig och Linn.

dagen med alma

Igår var jag ju som sagt med Alma. Först var jag ju som vanligt i skolan sen tog jag med hundarna ut på en liten promenad och sen drog jag vidare upp på stan där jag träffade Alma. Sen drog vi vidare till bion där vi köpte biljetter till Mama. Efter det drog vi vidare till La Baguette där jag käkade men Alma hade typ redan ätit.  Sen var vi lite här och var... Och egentligen skulle vi ha åkt hem till Alma men så vart det inte, men då smsade jag Lukas istället. Så vi drog till Lukas och stannade där tills vi åkte upp på stan för att gå på bion.Så ja sen åkte vi upp på stan och gick sen på filmen Mama. Kommer skriva om filmen i ett enskilt inlägg men aa sen kom iallafall mamma och hämtade oss på stan och det var sjukt läskigt när vi stog o väntade på mamma. Det kom en bil och saktade in när den åkte förbi mig och Alma. Den åkte förbi men sen backade den tillbaka!! Alma vände sig om och sa: Lina du tar hand om dom där! 
Jag: Va , hallå Alma känner du dom där eller?
Alma: Neeej
Full man i bilen mumlar någon fråga om och om igen. Tror han frågade om vi skulle med någonstans.
Alma plockar upp sin telefon och sätter den vid örat och låtsas som att det ringer.
Bilen åker iväg men kommer tillbaka efter en stund och parkerar en bit ifrån oss. 
Så ja gissa om vi var rädda alltså! Jag kommer ju knappt våga vara ute på stan så sent någe mer... Haha aja det gick ju bra iallafall och det är väl roligt med lite äventyr ibland hahah. Men sen kom mamma och hämtade oss och skjutsade hem Alma. Så det var dagen med Alma det, plus att hon fick sina presenter som hon verkade vara nöjd över! Så förutom regnet och att våra mobiler var ungefär såhäääääär nära på att dö så var dagen riktigt bra tycker jag ♥
Jag, Alma & Lukas.

besök

Hejsan, nu har jag precis kollat klart på två filmer samt ätit lite lunch. Nu ska jag ut med hundarna en sväng sen ska jag grejja lite innan Linn kommer hit! Tror det blir en supermysig kväll med Linn, och imorrn kommer Linda ut hit också. Men nu måste jag ut o få lite frisk luft, hejdååå.
 

kallt och blött

Har nyss gjort mig en kopp te och bäddat ner mig i soffan. Var ju ute en massa i regnet igår så gissa om jag är lagom kall och seg idag. Var verkligen inget trevligt väder för mig och Alma att promenera i men det fick gå. Men nu ska jag dricka mitt te samt kolla lite Vampire Diaries ! Ha en bra dag gott folk, skriver mer sen under dagen.

nummer två


11/4-2013

Jomen idag har det varit en helt okej dag men inget speciellt liksom. Imorrn blir det en awesome dag med finaste Alma! Och sen på lördag kommer Linn till mig och sover över och kanske Linda också, men vi får se. Tror iallafall att det blir en superbra helg! Men nu ska jag hjälpa mamma stänga affärn sen blir det hem och ta det lugnt, möjligen ut på en cykeltur med Loppan. Kanske att vi får med oss mamma och Donna också. Men vi hörs, byeeee

bortglömd photoshoot

Fotade ju Rebecka för ett tag sen men dom bilderna hade jag faktiskt glömt bort att visa er hahah. och jag kan säga att det vart en heeeeel del bilder som jag vart riktigt nöjd med så ni får räkna med rediga bildbomber på Rebecka här framöver! Här kommer lite smakprov.

grattis bästaste alma

Alma, jag vet knappt vart jag ska börja. Du är en helt underbar person med helt otroligt fin personlighet. Har så sjukt roliga minnen med dig och jag kommer så väl ihåg hur kul vi hade varje onsdag innan stallet. Vi har ju inte alltid varit särskillt nära men nu betyder du verkligen jättemycket för mig. Jag kommer ihåg när vi skulle lämna cyklarna vid hönshuset och frisse kommer springandes och du springer in i boden och låser in dig själv. Medans jag stog utanför och var livrädd för den där j*vla tuppen. Nu såhär i efterhand är det ju rätt kul, haha. Iallafall så vill jag att du ska veta att du har hjälpt mig så mycket! Nu när jag inte hade någon att umgås med så fanns du där. Du stöttade mig till hundra procent och det är jag dig evigt tacksam för. Du vet när jag ringde till dig och grät, och du tog med dig Rebecca och sprang till almby? När jag såg er komma springande upp för backen så kunde jag bara konstatera att jag har änglar till kompisar. Ja jag skulle kunna skriva en hel bok om dig men det får nog ta slut här. Men du kan vänta dig en superduper bamsekram imorgon!! Och jag tror verkligen vi får det helt grymt med bio o så, men ja jag önskar dig iallafall en superfin födelsedag mitt hjärta ♥
Nu blir det några småcharmiga bilder på det.
 

fredag

Ja imorgon är det ju torsdag och Alma fyller år och jag har en helt vanlig dag i skolan och så. Men på fredag ska det firas må ni tro! Först så går jag kort dag i skolan sen blir det en promenad med hundarna och sen hoppas jag att Alma och jag fixar gymkort till mig och sen drar vi iallafall vidare upp på stan skulle jag tro. Alma ska få sina presenter och sen ska vi kolla på bio. Mys på hög nivå. Blir antagligen Mama men om den är full så kollar vi på någon annan. Iallafall så ska jag dricka upp mitt te sen ska jag ligga och lyssna på musik till klockan tolv så jag kan publicera ett fint inlägg på Almas logg på facebook hahah. Men jag hoppas ni har haft en bra dag iallafall, pusshej

iphone

Hejsan, känner mig faktiskt duktig som lyckas blogga idag igen! Iallafall så tänkte jag fråga om det finns nån som vet hur det här med iTunes fungerar? Jag förstår mig nämligen inte på dessa iPhones... Min telefon har ju gått sönder så jag ska prova att återställa den men då måste jag först säkerhetskopiera bilder och sånt. Och då vet jag att man använder sig av iTunes men så mycket mer vet jag inte... Så om det finns någon vänlig själ dät ute som kan hjälpa mig så finns jag antingen här på bloggen, på kik : linaohlen eller på sms: 0730599893. Tack på förhand♥

Oplanerad paus

Nu har jag inte bloggar på typ en vecka och det är sjukt dåligt gjort av mig men jag har verkligen inte haft någon som helst lust att blogga. Jag har haft fullt upp med att ha underbara dagar i skolan och umgås med fint folk. Men nu är jag förhoppningsvis tillbaka igen. Har en del ovisade bilder som jag hoppas kunna slänga upp på bloggen imorrn. Men nu ska jag sova, men vi hörs babes!


good day

Idag har jag haft det riktigt bra faktiskt! Imorse var jag dock påväg att svimma på grund av brist på sömn antar jag. Så ikväll blir det till att lägga sig tidigt. Annars har jag faktiskt jobbat riktigt bra (utom på profilen för vi har inget att göra och läraren har en skruv lös skulle jag tro.) och så har det retts ut en del saker som har varit väldigt jobbigt för mig. Men nu är det löst och jag hoppas verkligen att det inte händer nått sånt här igen, ingen ska behöva bli utsatt. Men ja så efter skolan, åt jag lite sen tog jag en promenad med hundarna på 3,3 km. Det är dock svårt att gå i raskare takt eftersom hundarna ska stanna och nosa överallt... Men en liten promenad vart det iallafall. Sen åkte jag hem, hjälpte mamma lite med disk sen åt vi och nu har jag hamnat här framför datorn. Så nu ska jag fixa till bilderna jag fotade på Rebecka, Rebecca och Alma. Vi hörs♥

today

Ja alltså egentligen bordejag typ sova nu för jag har varit övertrött hela dagen... Men iallafall så tänkte jag bara skriva att jag har haft en helt okej dag men jag har verkligen inte varit på humör tyvärr. Hälsade på Linn också, hon har ju flyttat så det var roligt att se deras nya place! Imorrn blir det fotning med Rebecka Alkman för min del, tror det kommer bli super. Men nu måste jag sova, godnatt mina kära♥

barnslig.se

Ligger i soffan med datorn i knät och tänker kolla på Spirit (ja jag är superbarnslig ibland). Sen blir det nogån typ av frukost antar jag, men vi hörs!

RSS 2.0