O vi tänder det första ljuset




Ny vecka

Sitter i degar här hemma i soffan och laddar för en ny vecka. Har inte så mycket planerat inför den kommande veckan mer än att jag ska vara på praktiken hela veckan och sedan ska jag ut till stallet på tisdag och söndag. Och det känns toppen att jag faktiskt ska få komma ut lite grann och göra något. Så nu ska vi försöka få ut Tequila på korta turer två gånger i veckan för att börja separera henne från fölet så att hon kan få komma igång på riktigt sen :).
 


Här stog det stilla

Har inte skrivit av mig här på.. ja väldigt länge. Men vet inte riktigt vad jag skulle ha skrivit om faktiskt. Är ju ute på APL nu och har gjort klart min första vecka så nu är det fyra mer att göra. Har inte varit ute en enda dag i stallet typ vilket känns otroligt tungt faktiskt.. Men jag hoppas verkligen att jag och Sandra ska få till något till veckan då Tequila ska börja gå ut lite kortare sträckor nu! I övrigt så bör jag väl nämna att jag var iväg en sväng till Stockholm för att gå på Ed Sheerans konsert. Vi satt utanför globen och köade i lite mer än tolv timmar och fick vänta ytterliggare en timme inne i globen innan förbanden startade. Sedan efter konserten så hade jag så ont i ryggen så jag trodde att jag skulle tuppa av... Inte så kul. 
 
Sen har jag faktiskt inte gjort något särskilt alls, var hos läkaren i torsdags med tanke på att jag har lite problem med djupandningen och sen åkte vi till Loppans gamla ägare i fredags och sov där till idag. Och vi ägnade oss faktiskt åt en del julbak där hemma hos dom. 
 
Men ja det var ungefär det jag hade att komma med.. Händer det något roligt eller så, så ska jag uppdatera er så fort jag kan/ vill/ orkar hehe. 
Bild från när vi satt utanför globen och väntade på att få se Ed
 

RSS 2.0