Fler höstbilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Höstfärger

En av dom få saker som jag verkligen uppskattar med hösten är att det tänds så spudlande vackra färger överallt. Träden är ju alldeles orangea och fina och får man då en solig dag på det så har man enligt mig ett fullbordat fotoljus. Som till exempel på dom här bilderna, är lite småkär i dom ♥
(Fler kommer)
 
 
 
 
 
 

Sista praktikveckan

Nu har jag gått in på sista praktikveckan och det är faktiskt rätt sorgligt. Jag trivs så himla bra på Konsthörnan och skulle inte tveka en sekund på att tacka ja till en anställning där. Alla människor är underbara och jag trivs med deras sysselsättningar. En toppenbra praktik helt enkelt! och utöver praktiken gör jag inte så mycket faktiskt.. Så har inte särskilt mycket att skriva om hehe. 

Snart bär det av...

... mot Norrland faktiskt. Orsaken är förstås tråkig men det ska bli kul att få träffa alla där uppe igen och särskilt mina sysslingar. Jag vet inte om vi åker inatt eller tidigt imorgon men jag hoppas ju förstås att vi åker på natten för att jag ska kunna spendera så mycket tid som möjligt där uppe. Och sen antar jag att vi kommer hem på söndag igen.
Några bilder från Norrlandssemestern i somras.
 

RSS 2.0