Rom 2014 del 3

 
 

Helt mållös

Nu har jag precis varit ute och ridit Lycka och det gick såååå bra! Åkte ut med Sandra vid nio, tog med mig borste  och träns ner till hagen och sen gjorde jag iordning henne där. Hon var så duktig och stog helt stilla och bara mös när jag höll på med henne. Sen gick vi upp mot huset och där sadlade jag henne, sedan red vi ner till grannen för att vänta på Sandra. När dom var klara så gav vi oss ut på tur och Lycka (tro det eller ej) gick först! Både Lycka och Isabelle skötte sig superbra verkligen, vi red i alla gångarter och det var inte många gånger dom stannade och när dom väl gjorde det så var dom relativt lätta att få fram igen. Så jag är riktigt jäkla nöjd faktiskt! 
Och nu bär det snart av till nästa stall ;) Men först ska jag till affärn och få något i magen som vid det här laget kurrar högt..
Lille stumpan❤



Rom 2014 del 2

 

Rom 2014 del 1

 
 

I sällskap med goda vänner

Sitter för tillfället på bussen påväg från Almby mot Almbro för att sen cykla hem och mysa ner mig under täcket och kolla på Game Of Thrones. Har haft en supertrevlig o mysig kväll ihop med några numera gamla klasskamrater. Det var tänkt att fler skulle komma men tyckte att det sällskapet räckte bra! Det var jag, Linda, Gustav, Filip och Samuel som drog till typ glashuset och satt utanför o grillade och bara var. Hur skönt som helst verkligen! Gör gärna om det fler gånger..



slutet på grundskolan

Nu är det inte många timmar kvar tills jag inte längre är någon grundskoleelev. Jag ska iväg till skolan vid tolv för att sedan gå vidare med klassen till universitetet där vi har lite framträdanden och sånt. Efter det drar vi tillbaka till skolan för att få våra betyg och säga hejdå till alla. Jag tror dock inte att jag kommer börja gråta, jag känner mig så jäkla klar med högstadiet nu alltså. Kommer säkert sakna klassen och så men nej jag kommer absolut inte sakna högstadietiden... Det har varit både bra och dåligt, det har varit en del strul i klassen, ja, men det är i stunder som till exempel på balen som man inser att allt det där strulet som varit väger knappt någonting i jämförelse med den glädjen man fått dela med alla. Men ja, som sagt så känner jag mig klar med allt det här och det ska bli skönt att få ett avslut på det hela.

Glömde ju givetvis min kamera nu imorse men ni kommer inte att slippa undan ett par fina mobilbilder till senare ;) Och dessutom ska jag försöka fixa ihop bilderna från balen så fort som möjligt också!
 

Stallet

Idag har jag spenderat största delen av dagen i stallet tillsammans med Frida som för övrigt är helt okänd för er med tanke på att hon blivit medryttare hos Marina nyligen och under tiden som min blogg legat nere. Hur som helst så tog det x antal timmar innan vi faktiskt kunde ge oss iväg på ridturen med tanke på att varenda jäkla häst skulle strula haha... Men när vi väl kom iväg så gick det jättebra! Jag red Jino och Frida red Barrique som för övrigt verkade vara något piggare än vanligt hehe. När jag sedan satt på bussen mot almbro och var påväg hem så insåg jag att vi hade varit i stallet i typ fyra timmar. Och räknat med alla bussresor så blev det sex timmar, fatta vad mycket tid ändå... Sen när jag kom hem åt jag lite välbehövlig mat och sen kom faktiskt Max över en sväng och skulle hämta upp mig men det sluta med att han stanna och vi körde en omgång monopol istället... Men det var väl trevligt det också haha. 
Nu ska jag dock sätta på lite musik och försöka somna så jag orkar upp till skolan imorgon ! Vi hörs snart igen, godnatt.
Jag och Jino efter dagens ridtur



Nu blir ni allt chockade va?

Första inlägget på rätt så exakt två månader... Har varit inne här lite till och från och kollat statistiken och jag kan säga att det är ytterst få dagar som det varit noll men jag måste säga att jag tycker det är märkligt att några galningar fortsätter att gå in här trots att jag som sagt inte uppdaterat på två månader haha. Jag har även varit inne för att göra lite tidsinställda så att bloggen ska slippa bli sådär död igen. Men hur som helst, meningen med det här inlägget var att jag tänkte meddela att jag tänkt börja uppdatera flitigare och faktiskt använda bloggen på det sättet jag gjorde en gång i tiden. Nu kommer jag att ha mer tid med tanke på att skolan snart är slut och jag har ett sommarlov framför mig. 
Har även tänkt att jag ska be Evelina om lite ändringar gällande utseendet på bloggen då jag faktiskt börjar på o bli lite less på det som är nu. Men då behöver jag lite nya bilder och ideér först och främst men i sinom tid ska vi nog få ihop något fräschare! Jag hoppas att ni har haft det bra under tiden jag varit så inaktiv och att ni fortsätter kika in här :)
Några Instagrambilder som ni missat sen sist.
 
 

RSS 2.0