konfirmation del 2

 

konfirmation del 1

Kom just att tänka på min konfa och insåg att jag antagligen inte visat er några bilder från själva konfirmationen? Det var dock inte så bra kvalité på bilderna så jag orkar inte ens fixa om dom.. Så ja, bilderna må se katastrofala ut men jag hoppas ni ser vad dom föreställer iallafall.
 

längtar redan tillbaka

Kan fortfarande inte fatta att jag träffat dom, vill bara tillbaka!
 

colloseum

Även dessa bilder är ju från Romresan med konfan. Hur som helst så kan jag ju tala om för er att jag bara tagit kort på små delar av arenan. Byggnaden är otroligt mycket större men då jag bara hade med mitt standardobjektiv till Rom så fick jag inte med hela på bild.
 
 

resan

Jag hade faktiskt gjort två tidsinställda till resan men det ena inlägget kom inte upp och nu är det spårlöst försvunnet :o. Men jag tänkte iallafall ladda upp bilderna igen så ni får se dom men det får bli i ett annat inlägg. Resan då? Den var helt fantastiskt sjukt underbar! Har badat och solat massor och haft det sjukt bra helt enkelt. Och sen var vi ju även och kolla på Oscar Zias och Robin Stjernbergs uppträdanden/spelningar och det var helt underbart verkligen. Jag o Linn tog kort med båda två och när Robin börja prata med mig så kunde jag ärligt inte tänka... Svarade jättefel på hans frågor och efteråt kände jag mig helt knas, men det var hur som helst världens roligaste upplevelse! Så jag vill tacka Linn och hennes släkt för den lyckade resan och så vill jag även tacka min bror och min mamma som lät mig åka iväg på en liten tripp! Hur som helst kommer en massa bilder komma upp här på bloggen så fort Linn har skickat dom!
Jag och Linn innan vi åkte för att kolla på Oscar och Robin.
 

fåglar i rom

Dom här bilderna är då från Romresan som var i början av sommarlovet men jag har helt enkelt inte riktigt haft lust att fixa dom och lägga upp. Men vad är det man brukar säga, bättre sent än aldrig, right? :)
 
 

förrgår, igår och idag

Skrev ett jättebra inlägg igår om i förrgår och igår men nej, vårat internet vägrade fungera så det blev helt enkelt inte publicerat. Men i förrgår var jag hur som helst hemma mestadels och solade. Mot kvällen så drog jag och Max till Säbylund och badade. Påvägen hem så stanna vi till hos Alma en snabbis för att hälsa på henne. Igår, var jag en stund med Max mitt på dagen och sen mot kvällen kom det lite gäster till oss och åt. Ännu senare på kvällen drog jag och mamma iväg för att gå med hundarna. Och idag har jag inte hunnit göra någonting alls... Åt en dunderfrukost så jag klarar mig nog fram till kvällen utan mat. Men nu ska jag fixa lite tidsinställda så ni har något att titta på medans jag är borta.
Min dunderfrukost.
 

Elon,Evelina & Halving,Sofie

S M A K P R O V
 
 


längesen

Vet att det var längesen jag skrev men det har avrit ganska mycket nu faktiskt. Kom ju hem natten till onsdagen, och drog till Tim på sjukhuset direkt på onsdagen. Sen i torsdags, var jag iväg till Evelina och Sofies tränare då dom var där på träningsläger. Så jag fotade lite när dom hoppade bana och så, förhoppningsvis lägger jag upp lite bilder därifrån! Sen kom Tim hem från sjukhuset också. Och igår då, ja då gjorde jag faktiskt inte mycket mer än att kolla film och bara ta det lugnt. Idag har det varit ungefär detsamma faktiskt. Har dock bokat in en del grejjer så jag har en fullspäckad vecka framför mig. Till exempel drar jag med min fina vän Linn till Södertälje och kommer hem på fredag nån gång. Och sen har jag en del andra saker att göra, men det blir nog as kul! Men nu ska jag nog snart gå till sängs, vi hörs nån dag kära vänner♥
Resan hem från Norrland.
 

stranden

Idag har vi tänkt oss att åka till stranden för lite sol och bad för idag är det äntligen lite sol! Annars blir det nog en lugn dag faktiskt. Fick föresten veta igår att min storebror fick åka in till akuten så idag blir han opererad, håller alla tummar för min bror♥ Var föresten ute på en morgonpromenad med bästaste Loppan imorse. Men nu blir det till o packa badkläder o dra iväg snart, vi hörs gott folk!
Jag just nu.
 

lugn dag

Igår trodde jag att vi skulle ta det lugnt men nej, vart full rulle nästan hela dagen. Idag däremot så har det varit nästan för lugnt... Ikväll ska vi iallafall bort o grilla men det är ungefär det som händer idag. Tror kanske det blir till o baka eller något. Men, vi hörs gott folk! Imorrn hoppas vi på sol och bad. Men vem vet, det har ju bara varit skitväder hittills..

gokart

Nu har jag nyss fyllt på med lite energi efter dagens upptåg. Först imorse var jag ute och sprang/pw en halvtimme. Sen vart det frukost och dusch på det. Och sen.. Bar det av till Skellefteå där vi gick och kolla lite på stan och jag köpte faktiskt en del accessoarer och nagellack. Efter shoppingrundan drog vi vidare till kartingbanan där vi körde lite gokart. Det var precis lika kul som tidigare år! Så imorrn hoppas jag på en lugn dag med sol vid ultervattnet. Men nu ska jag fixa mig för sängen, vi hörs !
Förra årets gokart
 
 

städat

Idag har vi kommit fram till stugan och som rubriken avslöjar så har vi städat nästintill hela dagen.. Och sovit. Resan gick iallafall asbra! Vi dunka massa gammal musik och jag sjöng som en galning, vilket känns i halsen nu efteråt... Så nu ska jag snart göra mig klar för att sova en stund. Vi hörs antagligen någon mer dag, bye♥
Jag förra året här uppe i Norrland.
 

trött på mig själv.

Vet att jag inte har bloggat på många dagar nu igen men har njutit lite av somarlovet dom senaste dagarna faktiskt. I måndags (tror jag de var) cyklade jag och Rebecka till Ekeby kyrka där vi fotade massor och fikade lite gott. Sen kom Nathalie dit efter en stund och vi hade det allmänt chill. Sen cyklade vi hem till Rebecka där vi tre sen tillbringade natten. Vi hoppade studsmatta och hade massa tjejsnack och det var verkligen hur mysigt som helst! Sen i tisdags så var jag hemma och tog hand om hundarna och sen drog jag ner till pappa en sväng och var där en stund.Och igår gymmade jag med Linn, efter det kom mormor och hämtade mig och Loppan. Vi drog hem till mormor där vi sen sov till idag. Känner faktiskt att jag förtjänade att vila och bara umgås lite nu. Men ikväll jäklar ska jag fixa bilder så ni har! Annars kan jag ju tala om att vi åker till Norrland i helgen, oklart vilken dag det blir ännu. Tim ska vara hemma själv då han jobbar så det blir bara jag och mamma som åker upp, men det blir skönt. Men nu ska jag försöka mig på ett bildspel till kyrkan imorrn.. Vi hörs♥
Finaste Rebecka i måndags.
 

RSS 2.0