Påväg

Nu är vi påväg mot Breviks gård! Lyckades på något sätt ta mig upp 05.30 så är lagom trött nu...



Veckans planering+ dagens ridtur

Nu har jag äntligen fått lagt mig i sängen efter en lite längre dag i stallet och massa packning här på kvällskvisten. Och ja, imorgon åker jag iväg på läger med konfirmanderna och blir borta tills på fredag kväll. Sedan på lördag ska jag ha en heldag med Evelina verkar det som ^^. Först fota sen åker hon med mig ut till Lanna för att följa med mig och Marina ut på en ridtur! Ska bli spännande och se vilken häst hon blir tilldelad. Sedan på söndag kommer mina släktingar att vara i stan så vi ska äta med dom och sedan är det minnesgudstjänst. Så ja jag har en del att göra nu under lovet iallafall! 
Och idag då? Jodå det gick alldeles utmärkt i stallet. Marina har tagit hem två unghästar från sitt jobb för att dom ska få någon behandling då dom har ont i ryggen. Så jag hjälpte till att lasta av hästarna, borsta och släppa ut i hagen. Tyckte det var två urgulliga hästar det där!! Sedan när vi gett dom vatten och installerat dom lite drog vi ut på en lite längre ridtur än vanligt med hästarna. Lycka skötte sig som vanligt alldeles utmärkt, tyckte dock att hon verkade lite småtrött emellanåt. Sedan när vi kom tillbaka var det en timme kvar till bussen så Marina skickade upp mig på Sorro och sen tog vi en liten skrittur där Marina gick bredvid med unghästarna. Och faktum är att när man kommit in i Sorros takt så är han otroligt behaglig att sitta på! Så ja, sen fick jag skjuts av Marina till bussen och sen åkte jag hem i princip. Sen har jag packat nu ikväll då.
Känner nu såhär i efterhand att inlägget blev ganska långt men ni är ju duktiga om ni orkat läsa alltihop! Men nu mina kära vänner är det nog dags för mig att sova då jag ska upp senast 05.30 imorgon .... Vi hörs väl!!


Min finaste




Morgondagen o resten av veckan

Ligger hemma i mormors soffa och gör absolut ingenting... Imorgon har jag desto mer att göra iallafall ! Sover ju hos mormor inatt och imorgon vid tolv åker jag ut till stallet o får äntligen rida igen. Var ju en hel vecka sen sist ^^ . Sen blir det till i packa då jag åker iväg på läger med konfirmanderna på Breviks gård. Så resten av lovet har jag iallafall något att göra! :)



Fina skogen

Tog även dessa två bilder när jag och mamma var ute med hundarna i skogen. Tyckte dock inte att dom passade att lägga in tillsammans med hundarna så dom får la ett separat inlägg då :)
 

Trååååkigt

Har så otroligt dundertråkigt för tillfället... Så om det finns någon där ute som inte har något för sig så vafan, hör av dig! :)

Springtur avklarad




lugn kväll

Men hallå där! Blir ett kort inlägg då jag snart ska äta för att sen åka iväg och träffa Max o Rebecka och kommer nog vara med dom hela kvällen och sen sover förhoppningsvis någon av dom här hos mig. Så det blir nog en lugn o skön kväll! Som sagt kort inlägg o kanske lite onödigt men jaja...
 

bildbomb på mina finaste

Fotade dessa bilder för någon/ några veckor sen men har inte haft någon riktig lust att fixa till dom och lägga upp dom här på bloggen. Menmen, bättre sent än aldrig som jag brukar säga... 
Dessutom var ljuset väääldigt knasigt i skogen där vi var men jaja nu ska vi väl inte klaga va? ;)
 
Även de fula bilderna måste väl få vara med va? ^^
.
 

andra delen självporträtt

 

självporträtt deluxe

Som ni kanske förstog så var jag ute och fotade lite igår, blev dock bara en massa självporträtt..  Hur som helst har jag nu fixat ihop bilderna och en del av dom kunde jag verkligen inte bestämma mig för vilken redigering dom skulle ha så dom bilderna som sitter i collage är likadana fast olika redigeringar. Delar även upp bilderna i två delar då det var närmare 20 bilder... Men här är iallafall första omgången. 
 
.
 

...

Behöver jag ens säga att jag är i STORT behov av ett stativ eller?!



Träningen

Träningen blev flyttad från torsdag till igår så jag tränade alltså igår istället . Hur som helst, de gick bra och Lycka skötte sig men känns som att den första träningen var bättre och gav mer. Dock var hon stundtals jättefin (även om det bara varade några sekunder) och kändes inte riktigt lika tung som på första träningen. Så överlag är jag väldigt nöjd men jag hade kunnat gjort bättre ifrån mig tror jag.
Lilla tjejen , bilden är dock från ett annat ridpass.



Plugg




Ändrade planer

Blir inget gym för mig imorrn, vi tar de på onsdag istället. Ska iallafall till mormor och sova imorgon , så de blir mys.

Insidious

Hallå gott folk! Hoppas ni hade en bra kväll igår, det hade iallafall jag. Åkte in till stan o träffade Linn där vid halv nio och sedan drog vi oss mot bion och väntade där tills bion skulle börja halv tio. Och som sagt såg vi insidious chapter 2 och den var precis lika bra som ettan! Ska nog kolla hemma på datorn nån dag då jag inte vågade kolla hela tiden på bion, är ju tio gånger läskigare när alla skriker o så. Hur som helst var den väldigt bra. Sen efter filmen tog vi ju bussen hem till Linn o sov där. Sen hämtade mamma mig där imorse och nu sitter jag här hos mormor o myser i soffan. Snart ska jag o mamma åka och gå med hundarna och sen när vi kommer hem blir det lite skolarbete... Sen börjar en ny vecka som redan snart är fullbokad. Imorgon efter skolan ska jag gymma med Sofia *tagga* och på tisdag är det stallet som gäller. På onsdag har jag Inget för mig än men på torsdag ska jag till stallet och träna för Marina. Och sen var det helg igen. 
Men nu är det dags att åka, men vi hörs!



Bio

Ligger i mormors soffa och känner mig så jäkla supermätt... Laddar också inför en kväll bestående av Linn, skräckfilm på bio och massa prat antar jag. Vi ska hur som helst kolla på insidious chapter 2, vet dock inte hur de stavas ^^. Kommer vara livrädd men jaja... Efter bion åker vi hem till Linn och sover där. Imorgon ska jag spendera tid med mamma och hundarna sen ska jag göra lite läxor också. Men nu mina vänner ska jag vila en stund innan det är dags för stan.
Jag och min fina vän



Gårdagen och idag

Igår när jag kom till stallet berättade Marina att jag skulle få rida ut själv igen så jag gav mig iväg alldeles ensam på Lycka igår igen och hon var precis som i tisdags. Trippade och var allmänt pigg. Vi tog oss hur som helst runt hela rundan. 
Och idag har jag umgåtts med Linn på eftermiddagen. Och senare åkte vi till klockargården i gällersta o hade typ filmkväll med Rebecka , Frida o Rasmus. Dock tittade vi nästan inget på filmen men jaja det var hur som helst super trevligt !!
Imorgon är det dans och sen på kvällen ska jag o Linn dra på bio och efter det åker vi hem till Linn o sover där.
Nu tror jag att jag ska hoppa i mina myskläder och göra lite skolarbeten :)
Nästan hela gänget ikväll




Härlig känsla...

...När man kollar ut genom fönstret på morgonen och ser att det ligger ett vitt täcke på backen 



Gymmet

Ligger i sängen efter en helt grym dag! Vanligt i skolan på förmiddan men sen drog vi på gymnasiemässan och det gjorde typ min dag till veckans bästa... Hur som helst, efter mässan drog ju jag o Linn till gymmet. Och gissa om jag var taggad på att dra dit! Gjorde iallafall bra ifrån mig för att vara såpass otränad och nu jäklar är jag taggad för att träna mer i äta bättre osv. Körde climber 30 min men var typ trött redan vid 20 så när jag drog på dom 10 sista var det ett rent helvete om jag får säga så. Sen körde vi lite styrka på det också. När affärn stängdes gick jag o mamma en promenad med hundarna och då var jag trött må ni tro... 
Imorgon är det stallet som gäller för min del. Hoppas jag får lite träningsvärk imorgon iallafall. Men nu måste jag sova, tyvärr :/



Alone

Tro det eller ej men idag har jag minsann ridit ut alldeles ensam på Lycka och det gick faktiskt bättre än förväntat! Gjorde iordning henne, tog några djupa andetag och tog sedan med mig spöt ( ifall hon skulle dumma sig..) och satt upp. Ut från gården gick hon utan problem, helt vanligt. Dock var hon ju rädd för allt och inget.... Men tycker ändå att hon tog det rätt bra. Vi tog den väg som jag kände mig säkrast på men ändå så trodde jag att jag hade kommit vilse.. Ja mitt lokalsinne ligger på noll. Blev dock ingen vild galopp idag utan travade henne där vi brukar galoppa. Hon var iallafall pigg som en jagvetintevad och steppade ungefär halva ridturen. Men som jag skrev är jag ändå supernöjd över att vi tog oss runt hela utan några ofrivilliga avsittningar eller större missöden. Skönt att jag vet att det funkar iallafall. 
Nu kommer iallafall bussen snart så ska väl avsluta här...
Lycklig tjej och halvtrött häst



bokat ytterligare

Nu kommer jag även att ha fullt upp på lördag då det först är dans , sen förhopningsvis bio på kvällen med Linn o sen övernattar hon här eller jag hos henne. Så jag är totalt överlycklig! Inte en helg till ska jag sitta i soffan och bara häcka. Nu är det fullt upp hela veckan och jag är superglad verkligen. Nu ska jag skicka in lite läxor sen blir det en kopp te i soffan med mysiga tofflor på fötterna. Lite mysigt med höst är det ju ändå...
Nästan så jag är sugen på mörkt hår igen..........
 

Planering

Har redan nu planerar typ halva veckan vilket känns otroligt bra! Imorgon ska jag till stallet efter skolan och jag skulle väl gissa på att vi bara rider ut. På onsdag ska vi med skolan till gymnasiemässan en stund på eftermiddagen och efter det drar jag o Linn o gymmar. Gissa om det ska bli skönt att komma igång igen?! Sen på torsdag är det stallet som gäller igen. 
På fredag sen är det ungdomskväll i Gällersta som jag hoppas att jag kan få med mig Linn på. Och sen kommer vi till den hemska helgen igen... Så jag jag har lite att göra iallafall, tur att det inte är så mycket läxor eller prov i skolan iallafall :)


Satsa eller inte

Känner just nu att bloggen blir uppdaterad, sen står den några dagar, jag ursäktar mig, sen står den några dagar igen och sen rullar det på så... Och ärligt så skulle jag aldrig någonsin följa en sån blogg. Så ni som hänger kvar här, jag förstår inte riktigt hur ni orkar med mina helkassa inlägg men vad är det som gör att ni ändå läser min blogg?! 
Hur som helst så känner jag just nu, att antingen så satsar jag eller också så lägger jag ner.. Om jag satsar menar jag att jag kommer skriva oftare och lite olika inlägg, vem vet jag kanske får inför något som "hiss och diss" eller "dagens..." Eller något sånt. Min blogg behöver iallafall uppdatering! 
Och om jag lägger ner då? Nej jag kommer inte ta bort bloggen eller så men isåfall kommer jag uppdatera ännu mer sällan och då heller inte ursäkta mig för att jag inte uppdaterat. Då kommer min blogg bli mer som en dagbok där jag skriver endast det nödvändigaste. Jag vet helt ärligt inte... Det enda jag vet är att min blogg måste få en förändring till utseendet! Menmen, ska fundera på det här lite grann och så får vi se vad händer. 
Men nu mina vänner är det dags att sova för min del. Skola imorgon. Sover förresten hemma hos mormor , om nån ville veta alltså......
Tyckte bilden hade en mening




Uteritt

Har nyss kommit hem från en otroligt härlig uteritt tillsammans med Marina och Sandra! Hästarna var otroligt pigga och spralliga så det gick undan men det var faktiskt riktigt kul. Lycka var lika snäll som alltid bara lite extra pigg liksom. Hur som helst var det underbart att galoppera i skogen när det är alldeles gult och prasslar under hästarnas hovar. Och som tur var slapp vi undan regnet också. Nu blir det tvn en stund men sen blir det faktiskt en tidig kväll för min del! Imorgon ska jag till skolan men sen ska jag inte göra ett dugg faktiskt , så har ni inget för er kan ni ju höra av er! :)
Lite bilder på Lycka från idag






äre sant??

Helt sjukt vad chockad jag vart när jag logga in på bloggen och fick se att jag inte uppdaterat sen i lördags?! Hur som helst har ni inte missat särskilt mycket.. Har varit i skolan och gjort en del skolarbete hemma också. Igår var jag dock i stallet och tränade för Marina för första gången och WOW vad kul och givande det var! Lycka skötte sig superbra, hon är ju dock inte så bärig för tillfället men tyckte hon kämpade på bra ändå. Jag själv hade räknat med träningsverk idag och mycket riktigt känner jag av lite verk i rygg och insida lår. Var otroligt mycket att tänka på men tycker ändå det gick hyffsat efter ett tag. Imorgon blir det uteritt. Ja, det var ungefär det jag hade o säga.. Men vi hörs imorgon hoppas vi? :)
Saknar redan sommaren , buhu ;(
 

5/10-2013

Har ganska nyligen kommit hem från pappa där jag blev bjuden på mat och umgicks en stund. Fick ju som sagt träffa min syster och systerdotter vilket var riktigt kul! Tycker ju egentligen inte alls om barn som är typ yngre än tio. Men Thindra är verkligen jättego o urgullig så har inget som helst emot henne, tycker snarare att det är roligt att vara i hennes närvaro. Hur som helst var det trevligt nere hos pappa! Innan jag åkte till pappa så var jag och mamma ute och gick en promenad med hundarna på 5½ km. Regnade en hel del men hann få till några riktigt fina bilder på hundarna innan det värsta regnet kom så visst ska ni få se lite bilder nån dag också. Men jaa, det var min dag på ett ungefär... Mamma håller just nu på och gör varma bananer i ugn med kanel och sen blir det glass till det! Sen ska vi sitta i soffan och glo på film hela kvällen. Hoppas ni har haft en bra lördag allesammans :)
 

linda och fotografering

Igår efter skolan så åkte jag buss hem och hade Linda med mig också.  När vi kom hit åt vi lite och sen gick vi ut och fotade till en bilduppgift i skolan där vi ska fota porträtt. Jag vart väldigt nöjd med resultatet, vet dock inte vad Linda tyckte men hoppas hon också blev nöjd! Sen var hon kvar här på kvällen och åt mat med oss och sen körde vi henne till bussen som hon tog hem. Idag ska jag göra absolut ingenting förutom att åka ner till pappa en stund på eftermiddagen/kvällen och hälsa på samt träffa min syster och systerdotter! Funderar faktiskt på om jag ska ta med mig kameran ut en svänd och fota lite, vad säger ni om det?
Bild från igår som Linda dock på mig. Dock är den såklart redigerad ^^
 
 

Egentligen för trött

Sitter just nu på bussen och känner mig väldigt trött efter ett mycket givande ridpass. Känner egentligen att jag bara vill sitta här på bussen och blunda och bara slappna av men nej klart jag ska blogga istället liksom ^^. Hur som helst var skoldagen sådär... Helt okej. Men dagens ridpass däremot var mycket roligt! Marina ger så otroligt mycket bra tips och man känner skillnad direkt när hon står i mitten och tipsar. Så nu är det bestämt att på tisdag ska jag rida lektion för Marina och ja jag räknar nog med lite träningsvärk dagen efter hehe. Hur som helst var Lycka otroligt fin i skritten, mjuk osv. I traven blev det dock svårare men det är nog mest jag som behöver träna upp mig. Lycka sköter sig fint. Sen tog vi en galopp uppför en backe bara då jag föredrar att inte galoppera på stubbåkern.. Så ja det var min dag ungefär. Nu ska jag av bussen men vi hörs väl? :)
Rolig bild hehe...



Rubriiiik

Dagen har varit som vilken annan skoldag som helst. Eller nej den har varit rätt dålig om jag ska vara ärlig. Men det ska vi inte gå in på nu! Imorgon hoppas vi på en finfin dag med gott humör i skolan och ett bra ridpass. Nu ska jag nog göra mig en kopp te och mysa ner mig i soffan. Ha en bra kväll allesammans !
Mobilbild från ikväll.



Morgondagens

Jaha, imorgon är det lång dag i skolan och vi avslutar dagen på tegelbruket där vi ska klättra men nej jag är ju absolut inte höjdrädd eller så........ Efter skolan ska jag göra massa läxor och sköta hundarna as usuall. Hoppas även att jag hinner skriva något imorgon men nu förstår ni, är det dags för mig att sova. Godnatt :)



Linn och Linda

Har nyss kommit från skolan och befinner mig för tillfället hemma hos Linda med Linn. Har varit helt okej dag i skolan. Snart bär det av till gällersta församling dock. Men nu ska jag ta o socialisera mig med mina friends!



RSS 2.0