Men usch...

... vad dåligt det här gick. Har verkligen ingen tid för att sätta mig ner och skriva ihop ett ordentligt inlägg. Det är skola, gym och det sociala livet som går före hela tiden. Men idag har jag varit helt ledig från skolan så kände att jag fick lite tid att pusta ut. Jag ska förstås ändå in till stan en sväng och gymma med Alma så måste faktiskt byta om nu och fixa iordning allt. Men nu vet ni iallafall ännu en gång att jag lever haha...
Färsk bild från idag, självporträtt
 

Helgen

Idag har det inte hänt så mycket särskilt... Var förstås i skolan och när jag kommer hem sedan så blir det väl plugg med tanke på att alla uppgifter ska vara inlämnade på fredag. Ligger efter med x antal uppgifter i svenskan och människors miljöer...

Men till helgen däremot så blir det allt annat än plugg! På fredag efter skolan så åker jag med Miranda hem en sväng och därefter så drar vi till Arboga på fest. Vi ska sova kvar där och sedan på lördag så ska jag och Miranda gå på bio ser det ut som. Och sen får vi se vad som kan tänkas hända på kvällen.
 
På söndag ska jag faktiskt ut till Ziwago och ta hand om honom. Och därefter så åker jag förmodligen hem till mormor och sover där om det passar henne. 
Så helgen ser jag väldigt mycket fram emot!
 

Mycket som händer

Eller har hänt rättare sagt. Det har för det mesta varit fullt upp, både med skolarbete och på fritiden. Alla nationella proven är avklarade och nu är det dags för att skicka in dom sista restuppgifterna för bedömning. Dessa uppgifter ska vara inlämnade senast 22/5 så jag bör nog ta tag i det nu. 
 
Utöver skolan så har jag haft fullt upp hela helgerna. Det har varit fester av olika de slag och sen har jag, hör och häpna, börjat hängt ute på marieberg. Åkte dit med Miranda för några veckor sen och insåg att det faktiskt var ganska trevligt. Så nu har jag faktisk inte haft en enda ledig helg på flera veckor. 
 
Förra veckan spenderade jag även lite tid i ett nytt stall. Det är nämligen så att det är två tjejer som delar på en häst och dom gillar att resa. Och nu skulle dom åka bort en vecka eller något så då var det jag och en till tjej som tog hand om hästen. Ziwago som han heter är en bjässe som är lika snäll som han är stor ungefär. Jag tog iallafall hand om honom tre dagar förra veckan och tvekar inte att göra det igen om dom vill ha hjälp. Första dagen tog vi en liten uteritt och han hade energi så det räckte och blev över. Dessutom blåste det halvt storm, vilket inte gjorde saken bättre. Dom andra två dagarna spenderade vi på gårdens ridbana och på fredagen var han helt gudomlig att rida. Jag hade fått rida för Philippa en gång innan för att hitta lite knappar på honom. Sedan på lördagen var han dock ganska springig men stundtals väldigt trevligt.
 
Och den här veckan har jag som sagt haft fullt upp med plugg och träffat folk när jag varit ledig. Men nu hoppas jag att jag ska kunna uppdatera bloggen någolunda iallafall. För numera har jag ju ett liv att skriva om haha.
 
 
 
 
 

kanske man skulle ta upp bloggen igen?

Mycket har hänt sedan sist jag skrev och jag känner mig lite sugen på att uppdatera er lite grann. Uppdateringen kommer i ett annat inlägg, det här var bara för att visa att jag fortfarande lever, typ... 

RSS 2.0