alltid är det något

Ja som fortsättning på det förra inlägget kan jag ju meddela att det blir inte så mycket planerat ikväll mer än att jag ska befinna mig under ett gäng täcken och filtar typ... Och med en kopp te i handen förstås. Att bli sjuk såhär på sommarlovet är ju inget uppskattat direkt men vad kan man förvänta sig av detta väder egentligen? Lika bra att jag får ligga inne nu då i min varma och sköna säng och stirra ut på det bedrövliga vädret...
 

mammas affär

Just nu sitter jag här i mammas affär och är lagomt skraj. Eftersom mamma jobbade natt nu inatt så kunde hon inte öppna affären. Så nu sitter jag här och ska sköta hela faderullan själv. Menmen jag ska nog överleva den här dagen också!
 
Vid fem är det kloklippning här också och sen när vi stängt affärn klockan sex så ska vi åka hem till mormor och fira att hennes cancer är borta och att all behandling är över nu. Sedan sover vi över där eftersom jag ska in hit till affärn imorgon igen och jobba. Efter jobbet imorgon vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra, finns inget bestämt än iallafall. Så vi får se vad det blir :)
 

long time no seen

Ni som fortfarande håller i och läser min blogg kommer troligen få en redig chock nu, vilket jag ber om ursäkt för. Det är nu över en månad sen jag skrev mitt senaste inlägg och att lägga ut just det inlägget tog emot väldigt mycket... Det är dock inte därför jag varit så frånvarande. Det har mest berott på att jag jobbade under dom tre första veckorna av lovet. Och sedan hade jag nån dags vila innan vi drog upp till sommarstugan i Norrland. Där var vi i två veckor och då utan internet. Sen när jag kom hem så ville jag bara ta igen tid med familj, John och vänner. Så nu har jag i princip sammanfattat hela min sommarlov.
 
Men nu hoppas jag att jag kanske får tid till att skriva här lite oftare, för min egen del. 

RSS 2.0