lång frånvaro

Tycker det är helt otroligt att fastän jag inte bloggar på typ en vecka så fortsätter ni att kolla in min blogg och behålla statistiken. Hur som helst har jag tänkt sskriva inlägg flera gånger men har liksom aldrig riktigt tagit mig tiden. Men nu ligger jag klarvaken här i soffan och har ändå inget bättre för mig så varför inte. Har inte hänt särskilt mycket iallafall.. I onsdags var jag och gymmade, i torsdags var jag ute i stallet. Fick rida Jino och ja, han var piggare än någon annan gång jag ridit honom och han passade faktiskt på att ta en liten skentur med mig på galoppsträckan hehe. Men i övrigt gick det ju bra! Och sen idag/fredags så var jag uppe på hindersmässan med Linda och Ellen. Hade det jättemysigt men det var brutalt kallt så vi skämde bort oss med en god lunch på Jensens för att värma oss lite. Men dagen har varit toppen tycker jag. Hur som helst, vet jag inte riktigt vad som händer i helgen men hoppas jag kan träffa nån kompis eller något. Ni får ha de så bra så länge, puss!
 

Dagens planer

Har precis varit ute med hundarna en sväng så nu ska jag och mamma åka till marieberg en sväng och kolla lite. Sen åker jag vidare mot mormor för att hjälpa henne få undan julen och för att sova där. Så det blir nog toppen. Och om jag får lite tid över där hos mormor så kanske jag till och med kan dela med mig av lite bilder från gårdagen ;). Men vi får som sagt se hur mycket tid jag har o så, men nu ska jag byta om för marieberg. Ha en toppendag!

Födelsedags kalas

Ja nu när klockan ändå är strax efter ett såhär på natten så kan jag ju faktiskt skriva att Linda fyller år idag. Så nu ikväll har jag varit hemma hos Linda och umgåtts med bästa gänget! Vi åt lite tacos och bara umgicks. Var ute lite grann o så men höll mest till nere i Lindas källare. Nej detta var en mycket lyckad kväll o jag är lyckligt lottad över att ha så fina vänner. Hoppas att vi kan träffas såhär fler gånger verkligen! 
Men nu är jag trött som sjutton så nu blir det förhoppningsvis lite sömn för min del. Imorgon ska jag nog inte göra så mycket... Sköta hundar o så ska jag ju sova hos mormor också! :) men detta var allt för mig, godnatt!
Jag och Linn under kvällen



Kvalitetstid med mig själv

När familjen är borta så passar jag på att ta fram min lilla högtalare som jag fick i julklapp och sen sjunger jag så högt ( och troligen gräsligt ) jag bara kan! Bland de bästa som finns alltså ❤
Snart blir det en sväng med Evelina till stallet o fota henne o Elon :) vi hörs babes!

go kväll

Ligger för en gångs skull inte i soffan såhär på kvällskvisten utan jag ligger faktiskt uppe på mitt rum i min säng och tar det lugnt ikväll.Kollar lite Paradise Hotel och så. Ska försöka lägga mig någolunda tidigt ikväll då jag vill vara pigg o utvilad inför morgondagens aktiviteter. För det första ska jag fota Evelina och Elon på förmiddagen och det ska bli förbannat kul att få se hur dom har utvecklats! Dock så blir det första gången jag är nere i det stallet sen Rapide gick bort så ja lite sorgligt ändå... Hur som, senare på eftermiddagen ska jag in till stan, eller rättare sagt in till Linda i Sörby för att fira hennes födelsedag som egentligen är på söndag men ändå. Så det blir nog en toppendag imorgon tror jag verkligen! Men nu tror jag att jag ska gå ner och hämta lite pepparkaksglass och fortsätta kolla Paradise Hotel en stund. Natti natti♥
Evelina och Elon på bilderna nedan
 

Omw home

Sitter på bussen och är påväg hem från stallet. Kan inte säga annat att det var en otroligt blöt ridtur! Ska bli skönt att få duscha och sen krypa i lite sköna mjukiskläder när man kommer hem. Och för att inte tala om maten som kommer vara jättegod vad som än serveras ^^. Hur som helst tycker jag att Lycka skötte sig otroligt bra på ridturen, dock kände jag mig som en hösäck så gav väl inte henne dom bästa förutsättningarna kanske.... Har kanske en liten förhoppning om att kunna åka ut till stallet på söndag men vi får se hur det blir med det. På lördag ska jag iallafall få följa med Evelina ner till stallet där jag brukade rida en del förr. Ska fota henne och Elon o vi hoppas stenhårt att det har kommit någon snö som är kvar till dess också! Så lite hästhelg blir det nog allt :) men nu ska jag försöka vila ögonen en stund här på bussen.. Vi hörs väl kanske imorgon eller nåt 


Första skoldagen

Nu ligger jag och ska försöka sova lite innan jag ska upp och förbereda mig inför morgondagen. Dagen idag har varit helt okej faktiskt, skolan var ungefär som den brukar och det var ju kul o träffa en del folk. Sedan efter skolan så gick jag en sväng med hundarna och åt för sedan bar det av ner mot gymmet. Gymmade lite mer än en timme idag och kan säga att det här var nog det mest givande passet på gymmet någonsin ! Är verkligen supernöjd över min insats. Så imorgon hoppas jag på lite träningsvärk men vi får la se... Imorgon ska jag ju dessutom åka ut till stallet för första gången på ett tag. Eller ja en vecka rättare sagt. Hoppas att det går bra men det ska nog inte bli några problem hoppas vi men nu måste jag sova så, god natt! 




Skolstart

Imorgon ställer jag klockan på sju för att hinna upp i tid till skolan. Tror det kommer att vara en helt vanlig skoldag men hoppas att jag får sluta en aning tidigare så att jag hinner gymma lite innan jag tar bussen hem imorrn. Ska faktiskt bli lite skönt att komma tillbaka i vardagen, tror jag iallafall.

del 2

Det är nu man önskar att man var sådär grym på att redigera så man kunde redigera bort alla dessa fula trådar...
 
 

dom efterlängtade bilderna del 1

Nu har jag fixat bilderna så gott jag kunde men en del ser fortfarande lite halvkassa ut. Så jag ska väl inte dra ut på dett längre än så, här har ni bilderna.
Den vita hästen är Jino, ljusbruna/fux är Lycka och dom andra två är Marinas jobbhästar som är på besök.
 
 

Shopping

Idag har jag faktiskt tro de eller ej, shoppat. Visserligen inte mycket men något är det ju iallafall! Så till och börja med åkte vi till Siba för att köpa minneskort till mammas telefon. Snabbt fixat. Sedan åkte vi till Stadium outlet där jag faktiskt hitta ett par träningsskor. Visserligen inga Nike free run som jag hade önskat men tycker att dom här satt bättre och jag tycker dessutom att dom var snygga. Sen kosta dom ju även bara halva priset om inte mindre. Så jag vart riktigt nöjd med dom faktiskt!
När vi var klara där åkte vi till Marieberg för att lämna tillbaka en tröja som jag fått av mamma och istället fick jag med mig ett par sånadär vantar med touchfunktion eller vad man ska säga. Sen gick vi även in en snabbis på Jula där mamma handlade till Tim. Efter det åkte vi till mormor och tog en liten fika och sen gav vi oss ut på en promenad med hundarna i stan och nu har jag landat hemma i soffan.
Nu ska jag öppna datorn för att kika på bilderna som jag tog på hästarna i veckan. Så vi hörs om en stund igen! :)
De nya skorna, dock gör inte bilden färgen riktigt rättvisa..




Bilderna har anlänt

Under kvällen har bilderna på hästarna anlänt men tyvärr måste jag be er att hålla er till imorgon då jag ska upp hyfsat imorgon för att baka scones till familjen. Men imorgon har jag nog inte jättemycket för mig så nog ska bilderna hinna laddas upp imorgon! Nu mitt herrskap , är det dags för lite sömn. Godnatt!

gymmet is da shit

Idag har jag , hör och häpna, motionerat. Jodå, innan jag började med inventeringen i mammas affär så gymmade jag en timme på friskis och det var så oerhört skönt verkligen. Tror ingen anar riktigt hur bra det kändes! Men som sagt efter det inventerade jag det sista men det gick ganska snabbt ändå så det gick bra. Annars har jag inte gjort så mycket mer faktiskt och jag tror att resten av kvällen kommer bestå av filmtittande här i soffan. Riktig slapparkväll med andra ord! Imorgon åker jag och mamma och kollar efter nya träningskor till mig och fixar lite andra ärenden inne i stan. Nu är det snart dags för mat så ska väl lägga ifrån mig datorn en stund.
Oldie
 

den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

Väntar på att Linn ska skicka bilder som jag gick ut o tog på hästarna en morgon i hagen dock så verkar det vara nästan omöjligt att få kontakt med Linn... Men jag lovar er att så fort jag får bilderna så ska jag ladda upp dom här så att ni får något nytt o fräsch att kolla på!

inventering

Idag har jag som sagt hjälpt mamma med inventering i affärn och Linda kom ju för att hjälpa till också! Detta är bland det tråkigaste som finns att göra, asså det är verkligen såååå tråkigt... Hur som helst tycker jag ändå att det gick rätt bra med trevligt sällskap! När vi sen kom hem hit gjorde mamma mat, hamburgare o strips. Muuuummms! Och sen hamnade jag här i soffan framför datorn en stund men snart ska vi plocka fram dansmattan och röra lite på fläsket. Imorgon ska jag fortsätta inventera det sista i mammas affär men för övrigt så vet jag faktiskt inte riktigt vad jag gör. Men ja det var ungefär det jag hade att skriva, tack o hej :)
 

Hemma❤

Ligger som vanligt i soffan och njuter av att vara hemma. Har ju bott i Marinas hus några dagar nu och det var otroligt skönt att komma hem och få sova på soffan igen. Så nu är det som det ska! 
Hur som helst tycker jag att det har gått bra där borta förutom att Linn åkte hem tidigare än väntat så mamma fick komma och sällskapa mig en natt. Men det är inte fy skam det :). Men ja, nu är jag glad över att vara hemma och nu ska jag försöka sova en stund för imorgon är det heldag med Linda i mammas affär för lite inventeringsarbete... Jättekul... Menmen tur man får lite sällskap iallafall o dessutom ska det bli jättekul att få träffa Linda! Har ju inte sett henne sen vi slutade skolan ju :(. Så det blir nog bra det, men som sagt, nu måste jag faktiskt sova lite. Tänkte ju bara berätta att jag är hemma och lever. Så, godnatt everybody!



RSS 2.0