platt fall

Det var sååå nära att jag skrev häromdagen vilket bra flyt jag hade fått till här på bloggen. Men lagom i tid när jag brukar börja känna så, så brukar jag liksom lägga ner lite grann. Så jag tänkte att jag den här gången faktiskt skulle hejda mig lite med cred till mig själv. Och se så duktigt av mig för jag förstog av det skulle bli en dipp...
 
Men nu är jag back on track hoppas vi! Hur som helst har jag inte gjort något särskilt idag, bara legat hemma och kollat serier faktiskt. Men sedan var jag ute med hundarna på en långpromenad också så något nyttigt har jag ju gjort! Sedan ikväll så ska jag till kyrkan och öva lite sånger så då har jag ju något att göra ikväll iallafall :)

Pay and jump / halloweenhoppning

Jaha, då ska jag väl berätta hur det gick på hoppningen då... Och jag måste faktiskt säga att jag blev positivt överraskad över hur bra det gick! vi var först på plats och jag stallde in Sindra i en box och började borsta och så. Sen ramlade det in lite folk allt eftersom och när det var ungefär 20-30 minuter kvar till första startande så red vi iväg till Amandas lilla ridbana där man kunde rida fram lite. Framfidningen var dock inget att hurra för... Det var trångt eftersom det blev mycket hästar samtidigt, det var lerigt och lite obehagligt att galoppera och tror Sindra också tyckte det men ja hon har ju inte så mycket till vett haha så hon sprang på hon. Hon konstrade lite grann men kändes ändå kontrollerbar och jag kunde galoppera några få steg.
 
Och sedan var det min tur att rida in på banan då. Vi hoppade ju bara 50 och 60 idag så första rundan var en 50 klass och när jag red in på banan stängde jag ute allt annat och var helt fokuserad på att vi skulle ta oss runt banan. Och se det gjorde vi minsann! Hon var lite påväg att väja undan för ett hinder men fick henne minsann att hoppa iallafall och det resulterade i att jag fick med mig hinderstödet med foten... Men annars var vi helt felfria den rundan och jag gick ut med en bra känsla från banan.
 
Eftersom det gick så bra i 50 klassen så körde vi 60 klassen också och den gick ännu bättre och helt felfri dessutom!! Så efter den fick Sindra mycket klapp och beröm och Amanda verkade jättenöjd med oss och hon sa att det var stor skillnad från i somras när hon var halvt okontrollerbar haha. Så jag är supernöjd med våran insats idag och kanske till och med blir så att jag ber Annelie om att få låna Sindra på någon hoppträning någon dag! Hon tycker ju att det är så himla kul att hoppa, och jag med för den delen. 
Bild från idag
 

fyfan vad skönt!

Jag kan inte riktigt beskriva hur skön känslan är, när man kommer hem strax efter tolv, har hela dagen på sig att göra något men man har ändå redan hunnit med massor! Vet inte om ni riktigt förstår vad jag menar.. Men jag tycker iallafall att det är sjukt skönt att komma hem och veta att det bara är lunch än så länge. 
 
Och eftersom jag var så duktig och gick upp vid sex imorse så ska jag nu sätta mig i sängen och njuta av en film, sen får vi se vad som händer senare :) Tänker förresten skriva ett separat inlägg om träningstävlingen, efter filmen såklart.
 

Döda mig...




Typisk gå runt i morgonrock dag

Känns som att idag har varit en totalt meningslös dag och jag hade faktiskt lika gärna kunnat sitta i skolbänken idag. Har liksom spenderat 70% av dagen i sängen... För det första så vaknade jag underbart sent och kände mig totalt utsövd. Och det har jag inte känt på väldigt länge. Så jag klev väl upp ur sängen vid elva eller något och satte lite fart faktiskt. Jag gick ut med hundarna, putsade lite inför imorgon och sen städade jag undan lite i hallen och det var välbehövligt, minst sagt haha. 
 
Men sedan hände något och allt kändes katastrofalt tråkigt.. Så då tog jag datorn, la mig i sängen och kolla serier och film fram tills för bara en liten stund sen. Men det känns rätt lockande att gå o lägga sig igen faktiskt. Som sagt, ganska meningslös dag :/



Putsar skor o chaps

Behöver jag ens fråga vilken sko ni tror har fått sig en omgång av mig ? Måste ju vara snygg imorgon när vi ska hoppa *host* ;)




23/10

Idag vid nio så var jag och hälsade på hos förskolan där jag ska göra min apl och min handledare var supertrevlig och barnen verkade iallafall lugna för stunden så nog ska jag väl överleva några veckor där. Sedan när jag varit där så åkte jag med mamma till Almby och så gick jag till Almby skola för att hälsa på men typ alla hade lektion såå... Men fick ju träffa Evelina en liten stund iallafall!
 
Sedan drog jag mig ner mot gymmet och körde ett rätt ordentligt pass. Värmde upp och sprang en del och sedan spenderade jag en kvart på min älskade climber som jag inte stått på, jaa på flera månader faktiskt. Och det var såå underbart. Sedan körde jag lite styrka då förstås, men jag fattar verkligen inte vart mina magmuskler kan ha tagit vägen?? Aja bara träna vidare och hoppas att dom hittar tillbaka.
 
Eftersom jag inte tyckte att jag hade något att göra i stan sen så tog jag halv tre bussen hem och hamnade här i sängen istället haha. Men nu ska jag nog gå ner och fixa något ätbart, vi hörs :)
 

Apl

Imorgon vid nio tiden ska jag befinna mig på skeppets förskola i adolfsberg för att hälsa på och presentera mig. För det är nämligen där jag ska göra min apl nu under dom sista veckorna sedan innan jul... Är ju inte den som är särskilt förtjust i barn men jag får väl helt enkelt stå ut. Sedan efter det besöket tänkte jag ta ett välbehövligt pass på gymmet! Så de ska nog bli en bra dag imorgon trots allt.
 
Idag har jag bara gått i skolan o så. Jag o mamma åkte till några vänner här ute på landet nu ikväll och tog en fika. Men annars har det faktiskt inte hänt ett dyft tyvärr... Hoppas att ni har haft en betydligt intressantare dag än mig!!


nu lägger jag ner

Har haft en skitdag i stallet, känns inte alls kul och jag vill bara gräva ner mig i jorden. Tanken är ju att jag ska till Vintrosa och hoppa pay and jump på lördag men känner mig himla osäker nu.. Men vi får se helt enkelt. Ifall jag ska dit så ska jag hoppa Sindra , travaren som jag hade med mig på ridlägret i somras. 
Sindra och jag på hoppträning i somras
 

evelina och elon

Fotade ju Elon och Evelina för några veckor sen men har inte orkat göra något med bilderna men har fått någon konstigt ryck så helt plötsligt vill jag fixa till alla ofärdiga bilder och så haha. Men hur som helst, här har ni några ovisade bilder på dom två. Faktum är att jag blev ganska nöjd med dom här bilderna faktiskt! Eller ja några av dom åtminstone.
 
Och jag kan förresten inte alls förstå varför Evelina inte satsar mer på dressyren.. Dom är ju så duktiga!
 
 

Segersjö

Var ju med pappa och Anna-Karin till Segersjö en sväng under fälttävlan och fotade lite grann. Vädret var dock rätt tråkigt och bilderna blev rätt tråkiga och kassa men bättre än inget, right? 
 

Självklart var jag även tvungen att fota min underbart söta hund... Som förövrigt uppskattade en hel utedag ;)
 

våra fina hundar

 

Skitdag

Ligger på min säng och väntar på att maten ska bli klar därnere. Och sedan när jag har ätit så ska mamma skjutsa iväg till Max så jag kan umgås med honom en stund. Ska bli riktigt skönt att få slappa lite, särskilt efter en sån här skitdag.. 
 
Och imorgon har vi ju matteprov, känner mig taggad.. Nej men jag tror det kommer gå bra, det är ju som nians matte så nog ska jag fixa det här. Och sen efter det har vi Lärande och utveckling. Min personliga favoritlektion faktiskt! Så nog ska vi kunna få till en bättre dag imorgon. Men nu är maten alldeles strax klar så ska gå ner till familjen en stund.
Hoppas verkligen att ni har haft en bättre dag än mig :)




Rast

Har en kort liten rast för tillfället så tänkte skänka bloggen lite tid. Var egentligen tänkt att jag skulle följa med Evelina ut till Elon idag men det ska tydligen regna så jag hoppar det idag och hoppas på bättre väder nästa gång. Så idag har jag absolut ingenting för mig,  förutom lite plugg såklart. Har ju matteprov imorgon och sedan ett prov på begrepp i lärande och utveckling nästa vecka. Så det är väl det jag ska ägna mig åt...
 
Men nu börjar lektionen igen så måste stänga ner, vi hörs :)
Bild från i somras
 

Här va det dött...

Har uppenbarligen inte skrivit här på ett tag... Men ni har iallafall inte missat särskilt mycket. I fredags kväll kom Rebecca och Alma hit på en liten myskväll. Vi kollade lite film men mest låg vi väl på mitt rum, lyssnade på musik och bara pratade, och det var hur mysigt som helst att få umgås med mina fina vänner. 
 
Sen igår så sov vi till tio typ, och det var vi väl förtjänta av med tanke på att vi somnade vid fyra på natten hehe... Så då gick vi ner, åt frukost och sen vid ett så åkte dom hem. Efter att dom åkt så spenderade jag i princip resten av dagen framför datorn i sängen eller soffan tittandes på film. Skönt men lite deprimerande faktiskt haha^^.
 
Och idag sov jag riiiktig länge för att sedan ta mig ut i skogen med mamma och hundarna i spöregnet. Efter promenaden la jag mig i soffan för att kolla film resten av dagen haha. För jag har nämligen bestämt mig för att köra igenom alla Harry Potter filmer. Kan ni fatta? Har nu för första gången i mitt liv sett en hel Harry Potter film, och dessutom helt frivilligt. Faktum är att jag redan hunnit dragit igenom tre av filmerna så inte jättemycket kvar nu *host*. 
 
Hur som helst ville jag bara visa er mitt livstecken. Hoppas ni har haft en bra helg iallafall ! :)
Bilder från kvällen med tjejerna 




Studiedag (typ)

Egentligen skulle vi gå halvdag idag i skolan eftersom lärarna skulle på någon utbildning efter lunch men våran mattelärare sa att det var frivillligt att komma till skolan idag så jag valde ju då givetvis att vara hemma! Meeen jag ska faktiskt ändå åka in till stan, för att sedan ta mig ut till stallet och rida en sväng på Lycka tillsammans med Sandra. Sen ska vi väl eventuellt grjea lite med Tequila och fölet också. 
 
Hur som helst så har jag myycket plugg att ta tag i både nu innan stallet en stund och jag ska troligen fortsätta efteråt också... Hoppas iallafall att ni får en lika bra dag som jag förhoppningsvis kommer ha! 
 

RSS 2.0