lite uppdatering

Eftersom jag egentligen borde sova nu men absolut inte kan så tänkte jag slänga in ett litet inlägg om mina senaste dagar här. Hela skolveckan har varit relativt lugn ändå och de proven som har gjorts har ändå känts helt okej. Men igår efter skolan hade jag ännu en föreläsning för några lärare men den här gången var det inför Almbros lärare som jag, Elin, Felicia och Linn föreläste om Sociala Medier.Jag måste nog ändå säga att det gick riktigt bra och det blir bara roligare och roligare för varje gång jag får prata inför människor!
Idag hade vi bara en kort lektion innan jag och Ebba cyklade upp på stan för att gå på rapparen Petters föreläsning med hela högstadiet. Tyckte att föreläsning var grymt bra och jag hade gärna suttit kvar där en timme till och lyssna på honom. Han gjorde det så lätt och han verkade vara en sån skön person! Så det var liksom tiopoängaren idag. Men sen utöver det så hade vi helt vanliga lektioner och jag hade en helt vanlig eftermiddag. Dock så har jag inte haft en helt vanlig kväll med tanke på att jag inte pluggat någonting alls. Jag har verkligen legat i soffan och sängen heeela kvällen och bara segat mig. Gissa om det har varit skönt... 
Imorgon ska jag åka tiiidigt till kyrkan och invänta konfirmander och tillbringa i princip hela dagen där i kyrkan. Och sedan på söndag ska jag också tillbringa större delen av dagen där... Men nu ska jag faktiskt sätta på lite musik i mina hörlurar och somna till lite musik. Godnatt! ♥
 

Helt ok

Hade en helt okej utsikt på vägen till stallet efter en underbar ridtur!




Fysik

Visst är det väl förbaskat kul att skriva om olika energikällor va? Det är ju underbart underhållande måste jag säga. Hur som helst, nu är jag klar och kan pusta ut. Har även gjort en beräkningsuppgift till fysiken...




Tränat

Nu har jag just varit ute och motionerat en sväng o sen lite styrka på det. Så nu ska jag ta mig en liten skål med yoghurt för att återhämta mig  och sen ska jag hoppa in i duschen. Skulle ju egentligen ut till stallet idag men så blev det inte så passade på att träna lite hemma istället. Men på torsdag ska jag ut och då ska jag få sällskap av Sandra :) 
Annars har jag inte något mer att tillägga utom att jag troligen kommer spendera kvällen framför datorn med tanke på att vi har en heeel del prov nu för tiden... Men vi hörs!




Färg eller svartvitt?

Hittade några bilder som jag tog i höstas och inte fören nu har jag gjort något med dom men kunde inte riiiktigt bestämma mig för om dom passade bäst i färg eller svartvitt, så ni får båda versionerna!
 

headline

För att vara helt ärlig så har jag faktiskt ingen aning om varför jag inte skrivit något med tanke på att jag både igår och idag har stannat hemma på grund av denna förbannade förkylning som fortfarande inte lagt sig. Så jag har verkligen haft all tid i världen på mig att knåpa ihop ett inlägg och igår tog jag faktiskt till och med kameran och hundarna ut till inhängnaden för att ta lite nya fräscha bilder. Men jag har inte ens brytt mig om att gå igenom dom och rensa... Men dom kommer nog upp inom en snar framtid hoppas jag iallafall :) Men nu ska jag lägga ifrån mig datorn en stund hade jag tänkt och vänta på att mamma ska komma hem. På återseende mina vänner!
 

den kommande veckan

Har en hel del planerat inför veckan faktiskt och det gläder mig att jag slipper gå runt och inte ha något att göra! Så min vecka ser på ett ungefär ut såhär:
Måndag: Träffa Linda, Gustav och Filip hemma hos Gustav för att sjunga Singstar och dansa lite.
Tisdag: Åka till stallet som vanligt
Onsdag: Plugga med Linda och umgås lite
Torsdag: Åka till stallet
Fredag: Inget planerat än så länge men ska nog ta det rätt lugn
Lördag: Fira Ebbas födelsedag hemma hos henne med några andra
Söndag: Inget planerat än så länge , beror lite på om jag sover hos Ebba också

Och utöver detta har jag givetvis skola varje dag samt hundar och familj att ta hand om men det tillhör ju min vanliga vardag liksom. Men nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, godnatt!
 

helt otroligt

Sitter i sängen och skriver en SO uppgift som skulle varit inlämnad för ett antal dagar sen... Men idag kände jag att det var dags att ta tag i det hela! Så jag startade dagen med att lite spontant göra havregrynsgröt för första gången i hela mitt liv och det gick faktiskt över förväntan och smakade ju helt okej. Hade dock på lite frysta blåbär och lite socker också. Men hur som helst så slog jag mig ner i sängen efter frukosten och har jobbat med SOn sen dess och nu börjar faktiskt arbetet ta form , äntligen! Senare under dagen vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra, men blir det alldeles för tråkigt får jag väl avsluta den påbörjade städningen som jag fick offra mig på eftersom Rebecca skulle komma hit igår. 
Dock var det ju inte meningen att jag skulle fastna här på bloggen men jag vill bara tacka, tror jag, för att ni har stanat kvar på bloggen trots att jag inte uppdaterat på snart en månad känns det som. Men nu kanske jag kan vara någolunda back on track. Så vi hörs nog snart igen :)
Min lilla tös
 

RSS 2.0