APL

Sitter här och halvsover medans jag skriver. Jag har ju nämligen påbörjat min APL (praktik) och den gör mig så jäkla trött haha... Dessutom är jag inne i en riktig sovperiod. Men jag stortrivs iallafall på min APLplats och det gör ju att det går lite lättare att ta sig upp på morgnarna trots att jag känner mig död i både kropp och sinne.
Hur som helst så ska jag vara där i fyra veckor så det kommer väl att bli fyra veckor av trötthet här framöver, men vad fan det får det vara värt. Sen är det höstlov direkt efter så är borta ifrån skolan i fem veckor *snyft*. Men jag överlever nog ska ni se!

Hopptävling

Idag anordnades det en hopptävling i Wittvång och det ligger ju rätt nära så jag åkte dit för att få känna lite hästlukt. Tog även med mig mina trogna tjänare, kameran och Loppan. Loppan skötte sig utmärkt och tyckte nog att det var trevligt att gå och käka tappade morätter och hästskit ;) Medans min kamera gjorde mig lika besviken som den brukar när det gäller ridhusbilder.... Så idag hade jag lite extra vill-ha-känsla kring ett nytt kamerahus.
Hur som helst var det trevligt där borta och jag träffade Isabelle som var där som funktionär och fotade även. Vi pratade en del om foto och lite sånt. 
Och nu blev ju som sagt alla bilder urkassa men tänkte ändå lägga upp några så ni får se vad det är jag har spenderat tid på idag.
 

Jag & Elon

 

Elon & Evelina 2

 

Elon & Evelina 1

 

Full rulle

Skolan är igång på riktigt så nu är det slut på slappdagarna då man slutar tidigt. Imorgon till exempel så går jag från åtta till fyra... Härligt va? Men är helt okej lektioner så det är ingen större fara. Men detta resulterar givetvis i att bloggen blir lidande. Och när jag väl är ledig på eftermiddagar och kvällar så har jag för det mesta annat för mig. Som idag till exempel, när jag hade smågrejat lite här hemma så kom Max, Miranda, Julia och Wilma och gjorde mig sällskap ett tag. Och nu har jag en liten tid över innan John kommer hit. Även imorgon kommer jag att ha fullt upp på eftermiddagen då det är kloklippning i mammas affär. Och på fredag ska jag ut med Max, Miranda och Julia så då kommer jag ha fullt upp även då. men det är såhär jag gillar att ha det, jag lever livet :)
 

Imre & Evelina

 

Donna ♥

 

Loppan ♥

 

Rödtotten Rebecka 2

 

Rödtotten Rebecka 1

Tyvärr hade det hunnit bli rätt mörkt när vi bestämde oss för att dra ut med cykeln och kameran och fota, Så därav den krassliga kvalitén, men vad sjutton alla fotosessioner kan ju inte bli perfekta :)
 
 
 

Senaste dagarna

Kom på att jag aldrig skrev igår om vad mina senaste dagar bestått av.
Onsdag: Jag började skolan vanlig tid men efter lunchen så packade hela BF programmet in sig i bussar och åkte mot Kilsbergsgården. Där umgicks vi alla och lekte lekar och sånt där. Det var rätt trevligt men man hade ju önskat sig lite fräschare stugor... Vi hittade både äppelskruttar, festisförpackningar och marshmallows överallt. Men i vilket fall så sov vi över där till torsdagen.
Torsdag: Vi gick upp tidigt trots att vi somnat en aning för sent... Det skulle städas överallt och efter att vi var klara så såg vi ut som ett par slagna hjältar. Vi åkte sen bussen tillbaka till skolan och därefter tog jag bussen ut till John där jag övernattade. 
Fredag: Trots att jag hade kompensationsledigt denna dag så gick jag upp rätt tidigt för att hinna med en buss in till stan. Annars blir man liksom fast där ute i kil fram till senare på eftermiddagen... Iallafall spenderade jag dagen på stan med min kära mamma. Jag skulle inte ha något särskilt förutom present till John men ni vet ju hur det funkar.. Det slutade med att jag spenderade över 1000 spänn igår på mestadels kläder men även lite annat. Fick lite ångest när jag plussade ihop allt men är trots allt nöjd med mina inköp!
Idag: Jag vet inte vad som händer idag förutom att jag ska träffa John och jag ska gå långpromenad med hudarna och mamma :)
 

Gamla och nya bilder

Tro det eller ej, men jag tänker ladda upp en hel del tidsinställda inlägg som kommer bestå av bilder. Gamla som nya.Känner att bloggen behöver livas upp lite och jag hade ju nämligen ett hundratal bilder som låg och väntade på lite kärleksfull efterbehandling som jag tagit orken till att göra ikväll. Så även om jag inte skriver särskilt mycket kommer ni ändå få lite bilder att titta på under en tid framöver :)
Smakprov
 
 
 
 

RSS 2.0