bloggar från skolan (igen)

Sitter i klassrummet och har engelska nu för tillfället men är redan klar med uppgifterna ändå så.. Det var tänkt att jag skulle följa med Evelina ut till Elon igen men glömde kameran hemma så det var ju ingen mening med det för dom ville ha en fotograf idag när dom skulle rida dressyrprogram. Så istället har jag bestämt mig redan nu att hundarna ska få sig en ordentlig promenad! Imorgon har jag bara en mattelektion men det lät som att vi fick välja själva om vi ville åka in till skolan eller jobba vidare hemma. Rätt självklart val om ni frågar mig.. 
 
Så imorgon kan man väl säga att vi har studiedag! Ska bli oerhört skönt verkligen, men har inte bestämt mig än om jag ska åka ut till stallet imorgon eller göra något annat... Men aja nu ska jag väl försöka göra lite nytta här på lektionen! Hörs♥
Gammal bild förresten
 

Lycka

Idag vaknade jag upp hemma hos Rebecka Gunnarsson, eller ja det var snarare mamma dom väckte mig när hon ringde... Hur som helst så smög jag mig ut ur huset och hem för att fixa mig iordning lite och packa alla hästgrejer. Sen åkte jag in till stan och ut till Lanna för en ridtur. Och sån tur som jag har så är Lyckas ägare så himla snäll att hon lånar ut Lycka till mig ibland och idag var en sån dag.
 
Själva ridpasset då? Jodå det gick suuperbra, Lycka skötte sig galant trots att allt sällskap vi hade var Sandra på en cykel haha... Hon tuffade på där i skritt i trav och asså galoppen var fantastisk! Var sååå himla längesen jag red ut och bara släppte allt och njöt av en lång galopp. Det var hur skönt som helst och jag kan inte vara mer än nöjd över Lycka idag! 
 
Sen fick jag skjuts in till stan och jag och mamma åkte en sväng till Mega o kolla lite och sen åkte vi hem till mormor och jag fick inta en välbehövlig lunch! Och efter det åkte vi hem och nu ligger jag här i sängen med mobilen i högsta hugg. Har precis pratat lite med Evelina i telefonen, hon flyttade ju Elon idag så...
 
Men nu är de snart dags för kvällsmat och efter det verkar det som att det får bli en soffkväll haha.
Lycka och jag ❤



Gröna Grodan

Har vääärldens tråkigaste engelskalektion för tillfället..  Ska väl fortsätta skriva min egna meny, kul. Sen är det historia och efter det slutar jag för dagen. Och direkt efter skolan kommer jag ta bussen hem till mormor för att klippa gräs, kul det också. Och efter det får jag skjuts till affärn för att hinna ut en sväng med hundarna innan jag och mamma ska åka till Gröna Grodan för en träff angående det internationella arbetet i kyrkan. 
 
Så då ska vi planera vad vi vill göra nu under hösten och vad vårat mål blir. Har lyckats ragga med mig både Nathalie och Alma ( http://almasofiaviktoria.for.me ) dit idag så hoppas verkligen att dom vill vara med på det här! Men nu måste jag nog ta tag i engelskan, vi hörs!
 

Muntligt

Har kommunikationskurs just nu men ligger ändå före så tänkte att jag kunde skänka min blogg lite tid. Ska alldeles snart gå in och ha en liten muntlig redovisning och det kommer gå åt pipsvängen för jag förstog inte ens uppgiften haha så har knappt gjort några förberedelser, menmen. 
Efter redovisningen slutar jag och jag hoppas verkligen att vi får sluta lite tidigare idag för jag ska nämligen ut till stallet och det vore skönt om jag kom iväg innan det blev mörkt liksom... Ska iallafall som sagt ut till stallet och förhoppningsvis ta mig en ridtur tillsammans med Sandra men vi får se hur det blir med det. Jag hoppas iallafall att jag kan skritta lite på Tequila idag. Meen, nu ska jag in och ha min redovisning, vi hörs!
 

Good feeling

Måste säga ändå att det känns riktigt bra att äntligen kunna skriva om lite mer ordentliga ridpass igen. Med tanke på att jag knappt ridit på hela sommaren och Tequila endast får skritta i hagen med fölet just nu så blir det inga ordentliga inlägg... Men ikväll var jag ju iväg och red Elon och det gick superfint. Avslutade med en toppenbra känsla och han jobba på så fint där på slutet. Men det tar ju liksom hela passet för oss att komma dit hahah. Iallafall så gjorde jag inte några konstigare grejjer utan vi tuffade på där i paddocken i alla gångarter på fyrkantspåret samt lite större volter. Och när jag kände för det tog jag ur fötterna ur stigbyglarna och bestämde mig för att jag minsann skulle börja hitta min balans så jag nån gång vågar rida barbacka igen. Och voilà så gick han toppenfint, åtminstone i traven. Jag fick verkligen sitta ner i traven och då släppte det väl på nåt sätt. JA, jag vet inte vad som hände men bra kändes det iallafall. 
När jag kände mig klar med arbetet i alla gångarter så joggade jag av honom lite grann och sedan skrittade vi och bara pustade ut, haha. Och som tur var hade jag mockat o fixat vattnet innan jag red så behövde inte tänka på det sen efteråt. Dock var det väldigt tråkigt att det hann bli så mörkt ute innan jag faktiskt kom ut och red... Menmen jag är nöjd och imorgon hoppas jag att jag ska ut till Lanna och rida Tequila lite grann. 
Och nu måste jag, tyvärr, skriva till det sista på min svenskauppgift... Men jag hoppas ni har haft en bra dag allesammans och jag måste erkänna att det känns skönt att jag fått lite blogglust tillbaka, trots att det mest är för mig själv jag skriver. Som en dagbok :)
Lille Elon :')
 

English

Sitter och har engelska för tillfället men slutar snart och är ändå redan färdig med uppgiften så tänkte att jag kunde ägna lite tid åt bloggen. Är verkligen supertrött idag men har lovat Evelina ändå att jag ska ta hand om Elon ikväll så ska ta mig dit och trimma honom lite i paddocken och mocka o så. Sen om jag har något ork över så ska jag skriva klart våran svenskauppgift, som vi har muntlig examination på nu på torsdag tror jag... Känns verkligen att skolan har dragit igång på rktigt nu. Menmen jag tänker ligga i och vara så aktiv jag kan, har redan missat mycket nu när jag varit sjuk i fler dagar. Hur som helst slutar jag om typ en minut så ska väl avsluta de här nu. Ska försöka hinna skriva något mer i veckan!
 

skolan

Sitter just nu och har en alldeles för lång lunchrast känns det som.. Känner mig inte alls bra, ja ganska dålig faktiskt. Halsen gör skitont och min näsa är en enda katastrof. Men har jag ändå tagit mig hit så kan jag ju lika gärna vara kvar hela dagen känner jag. Så nu blir det lite engelska och sen historia på det. Sen i ikväll så ska jag ENDAST ägna tid åt plugg och försöka återhämta mig lite. Ska gosa ner mig i sängen med min mysigaste filt och en kopp te tror jag. 
Hur som helst så dör snart min dator.. Hade nog ändå inte så mycket mer att dela med mig av förutom att jag var ute i Lanna i förrgår och skritta Tequila en sväng och sen på kvällen så red jag Elon åt Evelina och det gick skiiitbra! 
Jag och Elon för typ två vintrar sen
 

Hoppträning

Nu ska jag alldeles strax iväg med Evelina till Elon för dom har hoppträning idag och jag ska vara med o fota lite och så är det tänkt Så hädanefter kommer jag ha en jäkla massa bilder på Elon och Evelina att visa er. Dels efter den gången dåjag fick prova hoppa lite och dels efter idag... Har en massa andra ovisade bilder från sommaren också som jag tänkt ladda upp här men det har bara inte blivit så.
Hur som, nu ska jag äta något litet och sen göra mig iordning för att åka iväg. Ska även på någon tackmiddag i kyrkan som tack för hjälpen på vägkyrkan. Så blir inge mer inlägg här idag iallafall!
Evelina och Elon på någon tidigare hoppträning
 

Jag och elon hoppar

Troor det var förra helgen som jag var galen nog att ge mig upp på
Elon i ridhuset och hoppa lite. Vi hoppade ju inga höjder men det
här räckte bra för mig ändå haha. Han var iallafall en riktigt duktig
hoppare tycker jag! Till skillnad ifrån mig som inte är riktigt lika hoppvan...
 
 

Hemmadag

Har varit hemma precis hela dagen och det enda jag gjorde var att rasta hunden lite, duscha och resten av tiden spenderade jag framför tv:n och kollade vm i hoppningen. O jag har då alltid påstått att RGB är världens bästa, och idag var inget undantag... Han är ju helt fantastiskt duktig.
Hur som helst kände mig förskräcklig dålig imorse med halsont och täppthet men det verkar ha rett ut sig en del under dagen med hjälp av halstabletter och nässpray. Och imorgon är jag ju så illa tvungen att ta mig till skolan eftersom vi har utbildning om datorerna som vi just fått ta emot. Så det är bara pallra sig upp imorgon bitti oavsett... :/
Nu är de iallafall sovdags för min del. Godnatt ❤



smakprov

 
 

RSS 2.0