Vad hände här?

Har inte skrivit här på väldigt länge trots att jag har tankarna till att skriva 5 inlägg om dagen typ. Börjar inse att jag måste börja prioritera nu när skolan dragit igång. Har vissa sena dagar men är ändå väldigt nöjd med mitt schema, många långa sovmorgnar! Hur som helst kommer jag verkligen försöka satsa på skolan och även hinna åka ut till stallet några dagar i veckan. Och så har jag ju familjen, hundarna att ta hand om också.. Så mycket mer än det kommer jag nog helt enkelt inte hinna med tyvärr. Det finns så mycket jag vill göra men tiden räcker faktiskt inte till. 
Hur som helst, bloggen kommer troligen att fortsätta vara såhär seg ett tag till men ska försöka slänga in lite inlägg och bilder då och då. Det här blir ju trots allt typ som en dagbok för mig o det är inget jag tänkt lägga ner, än så länge iallafall.



Våran bal del 3

 

Våran bal del 2 jag o samuel

Vi blev ju indelade i par till balen och jag fick
äran att gå med Samuel och givetvis tvingade
jag honom att låta sig fotas med mig haha ♥
 

Våran bal del 1

 

lever för fullt

Sitter här med Rebecka ute på altanen och lyssnar på musik och bara tar de lugnt. Är så jäkla skönt att all hets är borta nu och jag faktiskt kan njuta av sommarlovet! Det enda jag känner att jag ska göra är träffa kompisar och gymma, det är verkligen det jag ska satsa på nu. Tänkte hur som helst mest meddela att jag faktiskt lever och inte har glömt bloggen. Hoppas kunna få ordning på lite bilder från Norrland o så nu när jag har så mycket tid över. Men nu ska jag ta och socialisera mig med Rebecka, See ya! ♥
Så jääkla bra film alltså #gråt
 
 

Rom 2014 del 6 (sista)

 

Rom 2014 del 5

 
 

RSS 2.0