har man tråkigt så har man

Igår kväll hade jag lite väl tråkigt så fick för mig att göra en sån här burk där jag skriver minnesvärda stunder på lappar och lägger ner. Sen när året börjar närma sig sitt slut så kan man hälla ut alla lappar, läsa och minnas. Hade tänkt pynta den mer men tyckte faktiskt att den blev rätt fin fast den är så enkel. 
 
 
 

SÅ JÄVLA GLAD

Idag har det varit en minst sagt omtumlande dag! Har varit en helt vanlig skoldag med lite läxförhör här och där. Men idag släpptes ju biljetterna till Ed Sheerans spelning här i Sverige. Biljetterna släpptes klockan tio men tydligen så tog dom slut så jäkla fort att Valles pappa helt enkelt inte hann få tag på några. Jag blev lite halvt förkrossad för jag hade verkligen sett fram emot konserten men det var ändå förståeligt med tanke på att han skulle spela på Fryshuset som är en relativt liten lokal för en sådan kändis. 
Men som en gåva från ovan hittade jag och mamma en sida där det stog att det hela skulle flyttas till Globen med tanke på att det var sån efterfrågan och dom biljetterna skulle släppas klockan fyra. Jag ringde Alma fort som bara den o förklara, hon ringde till Valle som skulle skynda sig hem för att köpa biljetter och några minuter senare ringer Alma och berättar att vi har biljetter till konserten och att vi har ståplats. Jag kan helt ärligt säga att jag fick gåshud när hon lämnade beskedet och jag är fortfarande överlycklig! Tror verkligen det kommer bli ett minne för livet och jag taggar redan nu trots att det är den 12 november ;)
När lugnet lagt sig någolunda och mamma hade stängt affären åkte vi till kvarntorpshögen och sprang i den mycket omtalade Trappan som var jobbigare än jag trodde, haha. Men överlag har dagen varit toppen och den ska avslutas med något avsnitt av GossipGirl.
Imorgon kommer jag troligtvis vara fullt sysselsatt men får jag någon tid över så spenderas den troligen framför datorn ;) Godnatt!
 

On da buss

Har rätt tråkigt här på bussen och kände för att ta en paus från allt pluggande så tänkte att jag skulle slänga in ett litet inlägg här. 
Har ju då nyss varit i stallet och haft en helt underbar tur i det härliga vädret. Lycka var pigg och glad o verkade ha fått försmak på det där med att hoppa så idag när vi galoppera över en pinne/gren som hon aldrig brytt sig om så tog hon världens skutt haha. Och jag hängde ju givetvis inte med så det kan inte ha sett vackert ut. Men vi hoppar inte för att få stilpoäng, vi hoppar för att det är så jäkla kul!
O juste, om en vecka befinner jag mig i Rom så då kommer bloggen ligga lågt så ni vet! Men nu får jag nog avsluta här,  vi hörs!



Hoppelihopp

Idag har jag konstigt nog faktiskt något att berätta. Det var en helt vanlig skoldag men missade so:n då jag åkte till brickebacken och träffade tandläkarn. Dessutom tycker jag att jag är värd en vuxenpoäng för det var första gången helt ensam hahah. Hur som helst ska jag dit senare i april i träffa en specialist för att diskutera tandställning. Men i övrigt tyckte dom att det såg fint ut! Sen åkte jag ut till stallet och jag kan bara säga att det har varit ett otroligt roligt pass. Vi red till ett ställe i skogen där man kan rida på volter så vi böjde igenom hästarna lite (jag försökte åtminstone) och så. Sedan avslutade vi med att hoppa några pyttesmå hinder som Marina och hennes praktikant hade lagt över stigen. Och det var lääängesen  jag hoppade sen sist så det var ju buskul tyckte både jag och Lycka! Hoppas att vi rider dit nån mer gång...

Men nu förstår ni sitter jag och fryser fingrarna av mig och batteriet håller på att ta slut så vi hörs mer än annan gång!

RSS 2.0