alltid är det något...

I flera dagar nu har jag känt ett jobbigt illamående och idag vart det till och med så att jag valde att hoppa över engelskan och åkte till mammas affär istället. Där låg jag och sov på soffan i några timmar innan jag tog bussen hem klockan fyra. Sen när jag kom hem gjorde jag mig en kopp te och stationerade mig i sängen där jag ligger kvar än. Just nu känner jag inget illamående så ska väl ta ut hundarna en liten sväng innan det blir mörkt iallafall. 
 
Dessutom har jag haft otroligt ont i mitt vänstra ben sen jag började dra ut och springa. Jag misstänker att det har något att göra med att mina ben är lite olika långa. Så jag belastar alltså det ena lite mer. Dessa krämper har resulterat i att träningen som jag gick all in för nu får vänta en liten stund. Tycker förstås att det är synd för jag tycker verkligen att det är roligt att träna, men men kroppen ska ju hålla också. 
 
Nog med klagande, imorse åkte vi in till stan tidigt för att jag och en klasskamrat skulle åka till en förskola för att utföra en hälsoaktivitet. Aktiviteten gick faktiskt rättså bra och jag är nöjd över vår prestation. Imorgon på eftermiddagen ska jag ut med samma person och göra en fältstudie. Jag tycker faktiskt att det är roligt att lärarna gett oss lite mer praktiska uppgifter och inte bara en massa teori att plugga in. 
 

Här går vi all in

Har precis klivit ur duschen efter en minst sagt jobbig springtur. Jag har tappat så sjukt mycket kondis och har blivit så himla svag... Men nu går jag all in för det här och ska minsann ändra mina vanor!
 
Igår var vi ju iväg till kvarntorpstrappan där vi först gick en promenad med hundarna och sedan tog vi några varv i trappan. Men som sagt så har jag tappat nästan allt och orkar inte alls som jag gjorde för ett år sen. Menmen jag kommer tillbaka starkare än någonsin!
 
Idag var det förstås skola och den var precis lika ointressant som dom flesta andra dagar. Vi jobbade lite med våra muntliga presentationer inför svenska nationella, och på engelskan och historian hade vi tråkiga arbeten att göra klart... Och sen efter skolan drog jag som vanligt till mammas affär, gick ut med hundarna och sedan var det kloklippning.
 
När vi kom hem städade jag mitt rum lite och insåg att jag faktiskt har ett riktigt stort och luftigt rum(om man nu håller ordning vill säga). Sen var det nåt som knäppte till i huvudet som gjorde att jag böt om till träningskläder och gav mig ut på en svettig j*vla springtur. Loppan fick förstås hänga med och var överlycklig över att få extra motion. Imorgon tror jag dock att mina muskler måste få vila och ta igen sig lite. Det brukar sällan bli bra när man går ut alldeles för hårt...



idag

Skrev ju inget i det förra inlägget om idag men helt ärligt så finns det inte jättemycket att skriva om. Det var första skoldagen på nästan två veckor och jag har varit jätteseg hela dagen. Hade inte någon som helst koncentration och allt var bara blä. Men ikväll ska åtminstone jag och mamma åka till kvarntorp för att motionera hundar och ta något varv i trappan. Så jag hoppas nu att jag kan gå igenom mina tankar och hinna grubbla klart tills imorrn då jag behöver fokusera lite på skolan. För imorgon ska nämligen min muntliga presentation till svenska nationella vara klar och jag vill verkligen att den ska bli bra... Menmen nu ska jag slänga i mig lite sallad innan vi drar iväg mot kvarntorpstrappan! 

catch up

Jag har alltså inte uppdaterat sedan påskafton vilket är några dagar sen. Men på påskafton gjorde vi faktiskt inte så mycket mer än att äta hos mormor och bara ta det lugnt. Men på söndagen hände det lite annat iallafall. Först så var det gudstjänst i Stora mellösa och sen var vi några som stog och sålde loppisgrejor och lotter efteråt. 
 
Efter kyrkan så drog jag och mamma iväg till Marieberg där jag köpte mig ett par solglasögon och en söt liten ring. När vi då gick och vandrade på Marieberg så tog Svensson kontakt med mig och det hela slutade med att jag skulle hänga med han och hans kompisar på kvällen. Så när vi kom hem så kom grabbarna och hämtade upp mig och så åkte vi hem till Svensson. 
 
Under kvällen då så fick jag lära känna lite nytt folk och jag fick möta nya sidor av personer som jag ändå trodde att jag hade lite pejl på. Allt som allt var kvällen/natten väldigt trevlig. Även om jag dagen efter ångrade att jag tog dom där sista klunkarna haha. Så i måndags vaknade jag alltså upp hemma hos Svensson och mådde som jag förtjänade. Dagen blev ganska lugn och jag spenderade några extra timmar i sängen.... 
 
Igår kände jag däremot att jag behövde göra något så jag drog in till stan där jag mötte upp Alma och Marina. Vi avklarade några viktiga ärenden och sen köpte vi juice från josbaren och satte oss i solen och bara njöt. Efter att vi vandrat på stan en stund så gick jag till Evelina och träffade henne en stund. Det var skönt att få catcha upp lite grann. Sen tog jag bussen hem, skötte hundarna och gjorde så lite som möjligt på kvällen. 
 




Lycka

Skrev ju inatt att jag förhoppningsvis skulle ha något att göra framöver och att jag skulle ha något att skriva om. Dels så har jag ju köpt laddaren till kameran så jag kan uppdatera med lite fräscha bilder men jag var också ute i stallet igår. 
 
Dagen började med att jag mötte upp mamma på stan för lite shopping. Jag fick med mig en topp, ett par byxor och en klänning. Väldigt enkla och stilrena plagg blev det. Sedan tog vi oss till mammas jobb där jag till min lycka fick träffa Linda en stund. Nu har vi iallafall bokat in en dag då vi verkligen ska träffas och ta igen lite av den tiden vi varit ifrån varandra. 
 
Efter att vi stängt på mammas jobb så släppte hon av mig i stortorp, för det är nämligen dit som Lycka nu har flyttat. Det ligger relativt nära mig och åtminstone tusen gånger bättre än lanna. Visserligen finns det inte riktigt samma ridmöjligheter när det kommer till ridhus och ridvägar men det finns iallafall en ridbana på gården så det kommer nog att funka bra ändå.
 
Det var även första gången som jag faktiskt träffade Lyckas ägare Linda. En mycket trevlig och vettig människa! Jag fick rida Lycka en sväng igår och hon gav mig riktigt effektiva tips som jag ska tänka lite extra på hädanefter. Sedan hjälpte jag henne lite grann med stallet efteråt och det var ju betydligt mycket mer att göra än när Lycka stod hos Marina på lösdrift. Därför ska jag ut i sällskap med Linda en gång till för att lära mig stallets rutiner mer. Men jag har en känsla av att det här ska bli bra ändå ♥
Lilla tösen i sömras
 

Alltså...

...Jag måste bara ge cred till dom galningar som uppenbarligen fortsätter att kika in på bloggen var eviga dag trots att jag inte skrivit ett inlägg sedan 15/3. Det är ju trots allt nästan tre veckor sedan...
 
Men min ursäkt är helt enkelt att jag inte har haft mycket till liv på sistone. Inte för att jag brukar ha fullt upp i vanliga fall eller så men nu har det varit dött. Självklart har det hänt lite saker ändå som till exempel att jag hade fest här 20/3 men har helt enkelt inte sett någon mening med att skriva om det. Jag har heller inte kunnat knåpa ihop några bildinlägg med nya bilder med tanke på att min kameraladdare bestämde sig för att springa iväg och gömma sig helt plötsligt. Abstinensen jag fick efter att varit utan kamera ett par dagar resulterade i en ny laddare. Så nu kan jag fota som vanligt igen och har tänkt att jag ska försöka ta mig ut och fota lite vårbilder snart.
 
Jag kan också komma med det glada beskedet att jag förhoppningsvis har lite liv hädanefter. Men mer om det lite senare idag. Nu ska jag slå på en bra film att somna till, godnatt mina trogna läsare ♥

RSS 2.0