Liseberg

Har inte uppdaterat på ett bra tag här men en vän till mig påminde mig om det faktum att jag faktiskt har en blogg, haha. Det blir svårt att uppdatera om allt ni missat men livet har rullat på helt enkelt. Skolan är igång, jag träffar kompisar och pojkvännen utöver skolan så det är för det mesta det jag gör. Men imorgon blir det faktiskt en tripp till Göteborg med några från kyrkan och givetvis ska vi till liseberg. Har inte varit där på otroligt många år så det ska nog bli kul! 
 
Tyvärr, och då menar jag verkligen tyvärr, så missar jag ju fälttävlan på Segersjö imorgon. Det känns jäkligt tråkigt eftersom det är ett event som jag åkt till under flera år och jag trivs verkligen som fisken i vattnet där. Dessutom hade det ju varit kul att få fota lite också... Menmen det får väl bli nästa år istället! Och sedan på söndag ska jag ladda upp inför första ordentliga skolveckan :)

Måndag, igår, idag

Som jag hoppades så fick jag träffa Miranda i måndags, vi var på stan ich fikade och bara tog det lugnt. Sen åkte jag och sov hos John till igår och blev tvungen att på morgonen ta bussen in till stan för att inte fastna där ute hela dagen. Sen kom han hit igår kväll igen och sov här till idag.
 
Och på tal om idag så ska jag träffa Becka som jag inte träffat på väldigt länge, känns det som. Så vi drar väl antingen in till stan en sväng eller också tar vi det lugnt här ute på landet :)
Jag och Becka



inte riktigt som tänkt

Nu lider helgen mot sitt slut men det gör mig inte särskilt mycket faktiskt. Det är ju fortfarande sommarlov och jag har spenderat i princip hela helgen med John så jag känner att helgen varit lyckad. Det blev ju då inte alls som jag tänkt mig eftersom jag trodde att jag skulle bli ordentligt sjuk nu under helgen men det blev jag inte. Givetvis är jag inte helt frisk men ändå... Så i fredags efter att vi ätit här hemma på kvällen så fick jag skjuts till John där Amanda och Basse också var. Jag sov över där till på lördagen då vi skulle upp tidigt för att dra iväg och kolla folkrace. Så lördagen spenderades vid folkracebanan med John, Amanda och Basse. När vi åkte därifrån körde John hem mig och jag förväntade mig att behöva spendera lördagskvällen helt ensam här hemma, men icke! Jag fick ett sms av John där han skrev att han, Kim, Johanna och Henke skulle ut en sväng och dom kunde komma och hämta upp mig. Givetvis nappade jag och slapp en trist ensam hemmakväll.
 
Jag sov kvar hos John till idag och har spenderat en stor del av dagen där. Men nu sitter jag hemma och väntar på att han ska komma hit istället. Imorgon då? Då ska jag förhoppningsvis träffa Miranda på stan eller nåt på dagen och sen på kvällen vet jag inte vad jag gör men det skulle faktiskt inte kännas dumt med en lugn hemmakväll.

RSS 2.0