några bortglömda

För några dagar sedan skrev Evelina till mig och bad om att jag skulle skicka bilderna på henne och Elon. Och dom bilderna hade jag ju glömt bort totalt alltså! Men nu har jag rensat en del och bara sparat ett fåtal då resten blev så fula eftersom det var jättemulet och snöade... Så här har ni några "nya" bilder!
 

Uppe med tuppen för att åka till lanna




underbara dag

Idag har jag haft en välbehövlig "ta-hand-om-mig-själv-dag".  Vaknade ungefär vid tio och insåg redan då att det skulle bli en fin dag. Så jag var ute och busade med hundarna lite grann och som ni såg i det förra inlägget så var det premiär på studsmattan för i år. Tog mig även tiden när det var så fint att fila samt måla naglarna, dock så blev dom lite halvt katastrofala men bättre lycka nästa gång. Sen någon gång vid två så drog jag ut och motionerade lite grann, gick och joggade en liten runda som vi har här hemma och sen körde jag lite styrka och stretch på det efteråt. Kände mig ju rätt svettig och dan efter det så jag hoppas in i duschen och körde med hårinpackning o lite så. Och när jag duschat klart så tro det eller ej men jag smörjde in mig med lotion och det var sååå skönt och välbehövligt! Så nu känner jag mig som en liten prinsessa.
Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem så vi kan äta lite och sen ska jag väl kanske se någon film innan jag lägger mig bara, för ikväll tänkte jag somna tidigt så jag är pigg till imorgon när jag ska iväg till stallet och så! Men jag hoppas att ni har haft en lika bra och härlig dag som jag har och att ni också har haft samma fina vårkänsla. Kram på er ♥
Bild från förra eller förrförra våren 
 

Inviger studsmattan för detta året




Utvärdering

Sitter just nu och väntar på bussen som ska ta mig in till stan från stallet. Så tänkte passa på att utvärdera dagens ridpass lite o så. Förresten har ni inte missat särskilt mycket trots att jag suger på att uppdatera. Så skiter i att berätta om veckan faktiskt.
Ridturen då?  Jodå den gick hyfsat... Marina hade tagit hem en ny häst från jobbet eftersom en av dom andra åkt. Hur som helst så var detta ett helt underbart vacker fyraårigt fuxsto. Blev nästan lite paff när jag såg henne för hon var så fin i exteriör o ja hela hon! Så vi tog ut henne och Lycka och gav oss ut på en liten lugn ridtur. Idag tänkte vi att Lycka skulle få gå före lite så att Marinas jobbhäst (kommer inte ihåg hennes namn) kunde få vila lite. Meeeen nu var det ju bara det lilla problemet att Lycka vägrade. Jag försökte och jag försökte men vi fick nöja oss med att hon kunde gå jämsides dock provade vi senare på hemvägen att hon skulle gå först och då jäklar stegade hon på må jag säga!
Men överlag tyckte jag att Lycka kändes trevlig och var rätt positiv till arbete. Arbetar ju dock inte så värst mycket... Så ja, jag känner mig nöjd med ridturen och när vi kom tillbaka hade jag lite tid över så jag smörjde Lyckas sadel så den blir mjuk o fin. 
Men nu kommer snart bussen så ska väl lägga ner mobilen och ta upp busskortet och be till gudarna att det finns tillräckligt mycket pangar kvar! Puss och hej mina vänner :)




mår rätt bra

dagen har varit helt godkänd faktiskt! Har jobbat en del med försläsningen som jag, Felicia, Elin och Linn ska hålla för högstadielärarna imorgon på deras konferens. Känner mig redigt taggad. Dock så betyder det ju att det inte blir någe hästar för mig imorgon för isåfall skulle jag nog komma hem närmare tolv hehe. Menmen det blir nog bra! 
Nu slår klockan snart 18.00 och då är det dags att åka hem och avsluta dagen i soffan med datorn i knäet förmodlingen. Hoppas ni har haft en bra dag och att ni får en fortsatt bra vecka, hej så länge!
 

Rubrik

Idag har det i princip varit en helt vanlig skoldag, dock så slutade vi typ tjugo i två istället för strax efter tre. Så med hjälp av Tim tog jag med mig hundarna hem på bussen vilket gick alldeles utmärkt. Sen har jag mest segat framför dator och tv tyvärr.
Men imorgon ska jag faktiskt iväg för att fota Emma och hennes häst så då får jag ju komma ut en stund iallafall. Men annars har jag inget särskilt planerat o helgen tyvärr. Så är det nu någon ensam stackare som vill ha lite sällskap är det bara att höra av sig! 
Nu ska jag stänga av tvn och sova en stund men förhoppningsvis hörs vu redan imorgon igen, hejhej!


Skolan och stallet

Dagen har varit över lag helt okej men inget speciellt liksom. Började med en övning inför muntliga nationella i engelska vilket gick jättebra för min del tycker jag. Sedan var det dags att göra mitt allra första nationella provet här i slutterminen i nian. Vi hade det svenska muntliga provet och det känns som att det gick bra men tyvärr är det sällan som min känsla verkligen stämmer när det kommer till provresultat... Hur som , efter det gick jag ut med hundarna och sen var det dags att redovisa på fysiken. Jag, Felicia  och Linn hade gjort en powerpoint om solenergi som vi redovisade lite muntligt.
Sista lektionen var tyska, dock jobbade jag, Linn, Felicia och Elin på ett annat projekt under halva språklektionen. Tror det kommer bli toppen det vi håller på med! Efter skolan så tog jag bussen upp på stan och bussen ut till Lanna för en liten ridtur .
Och vad ska vi säga om dagens ridtur då? Jomen jag är faktiskt ganska nöjd. Marina promenerade med två hästar för hand idag så därav endast skritt och bara lite trav. Men tyckte det var kul ändå för Lycka skötte sig jättebra trots att hon var tvungen att gå först under en stor del av turen och hon är ju den som alltid går efter och aldrig behöver ta några beslut men idag så! Sen tyckte jag även att hon var ovanligt stadig idag. Det var inte alls sådär tippande med huvudet när jag arbetade utan hon höll sig ganska bra under turen tycker jag faktiskt. Men under traven släppte vi loss , då var det halvlånga tyglar och bara njutning för hon hade sån fin o härlig framåtbjudning trots att hon var först. Så dagen i stallet är jag rätt nöjd över faktiskt. Dock har Lycka dragit på sig lite mugg som hon tydligen ofta gör när det varit så skitigt ute så idag blev det till o smörja mycket o blir väl det en stund hädanefter också. Men det var ju kanske inte så intressant för er att veta. 
Men hur som helst ska jag nu försöka sova en stund och ladda inför morgondagen. Hoppas att vi hörs snart igen, pusspuss!




self portrait once again

 

RSS 2.0