vila i frid, min fina ♥♥♥

 
 

Student 2015

Idag tar min käresta bror studenten så vi har varit på skolan och kollade när han sprang ut. När vi hade varit på skolan ett tag och dom åkte iväg på flaket så åkte vi hem och här sitter vi nu och väntar på gästerna. Sen ikväll så åker jag till Närkeskil, hem till John. För där har Johanna sin studentfest och jag tänkte medverka, så det blir nog kul.
Dagsfärska bilder (uppenbarligen)
 

sommarlovet närmar sig...

... med stormsteg. Minst sagt. Första året på gymnasiet är snart slut och jag är allmänt lycklig. Sitter för tillfället hemma hos John och tänkte plugga lite men har ingen som helst lust så skippar nog det. Alla uppgifter som behöver vara inlämnade är inlämnade och det arbetet jag gör nu kommer ändå inte med i bedömningen så det känns som att det är lite skitsamma liksom.
 
Utöver skolan så är allt lugnt. Eller ja, jag har alltid något att göra nu för tiden men det är liksom inga krav utan allt jag gör, får jag göra för att jag vill. Till skillnad ifrån skolan haha. Jag umgås med John för det allra mesta och har inte tid för så mycket annat. Jag har kastat in handduken vad det gäller hästar så nu står jag helt hästlös igen. Dock har jag ju en del hästkompisar som jag kan höra av mig till om jag får abstinens ;) Men jag känner mig nöjd med mina val och trivs där jag är just nu så ja, känns inte som att det kan bli så mycket bättre just nu faktiskt.
 

RSS 2.0