dear john

Gjorde det enkelt för mig och satte bara på en annan film så nu vart det Dear John. Inte riktigt lika bra som The Notebook men bra var den allt! Men nu ska jag gå upp och ta mig något litet att äta sen får  jag faktiskt ta och ge mig ut på en ppromenad!
Och även han är ju ofattbart snygg
 

The notebook

Har nyss kollat på The Notebook och det var en av dom bästa filmer jag sett helt ärligt. Så jäkla fin och Ryan Gosling är ju lagom snygg också... Nej den var ritkigt bra en tia i betyg helt klart! Tack Alma för att du tipsade den. Nu har jag iallafall otroligt tråkigt så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till... Men vi hörs gott folk!
 
 

Goddagens

Sitter just nu i min ensamhet och kollar på TVD. I övrigt har jag mest legat ute och degat i solen.... Skulle vilja göra någe ikväll men vet verkligen inte vad sjutton jag ska göra. Imorgon ska jag iallafall träffa Rebecka, vi ska fota och lite så. Så det blir nog awesome! Men nu ska jag fortsätta kolla TVD, vi hörs gott folk, ska föresten fixa lite inlägg till Norrlandsresan så ni har någe att kolla på medans jag är borta.

28/6-2013

Idag/ igår hade jag bestämt mig för att bara ta det helt lugnt med tanke på den köriga starten på sommarlovet. Så vart det iallafall, sov till typ elva och tog sedan hand om hundarna. Sen har jag typ legat i sängen och fixat med bilder och tagit hand om hundarna. Så en riktigt lyckad dag enligt mig! Imorrn/ idag åker jag med mamma in och gymmar och fixar lite annat smått. Sen får vi se vad som händer när jag kommer hem!

Grattis

Grattis min kära Linn , älskar dig ♥
 

gräs

 

fotografering

Jag och Rebecka var ju ute och fotade i måndags tror jag det var. Så nu fick jag äntligen lite nya bilder att visa er.
På bilden: Jag
Fotograf: Rebecka
 
 
 

morgonbilder

 

niornas bal

 

god kväll

Nu har jag nyss kollt klart på björnbröder och til och med gråtit en skvätt. Har börjat titta på massa gamla barnfilmer nu helt plötsligt... Aja jag har umgåtts med Rebecka igår och idag. Igår fota vi en del och sen sov hon hemma hos mig, idag drog vi upp på stan där vi träffade nån kille. Jag köpte iallafall min present till Linn som snart fyller. Imorrn blir det lagom körigt vill jag påstå... Ska åka med mamma in till klockan tio, gyma, gå ut med hundarna, åka till mormor och klippa gräs. Och inte nog med det så ska vi sen efte mammas jobb åka och klippa oss (sho, jag  kommer få superkort hår typ..) och sen på kvällen ska vi hem till Lotta. å imorrn blir uppdaeringen katastrof men ni överlever nog. Nu ska jag redigera lite bilder så ni har någe att kolla på framöver!
 

körig period

Bloggen har inte uppdaterats på ett stort antal dagar och det vet jag. Jag ursäktar så mycket men det har varit så jäkla mycket nu! Började ju sommarlovet med en massa konfa, sen drog vi till Rom i typ fyra dagar eller nåt. Sen när jaag kom hem hade vi släktingar på besök och så var det miidsommar. Sen igår så tog jag konfirmationen, finally! Och då hade vi ju en del gäster på besök och idag har jag egentligen inte heller tid... Jag gick upp imorse och sa hejdå till sysslingarna som åkte hem, sen drog jag med mamma in till stan för att gymma med Linn. Nu ska jag ner och handla lite, sen tar jag bussen hem till pappa där jag och min käre bror ska firas. Sen ikväll får vi se om det blir bio med Rebecka. Så ja jag har fullt up. Men sen är det lite ledigt några dagar hoppas jag.. Iallafall så måste jag ner och handla nu men ni ska få se massor av bilder från Rom och konfan och ja ni har väl inte ens fått  se bilderna från niornas bal? Herre jösses, nu har jag mycket att fixa med... Men vi hörs gott folk!
 


Min kära vän

Kan bara säga att det var längesen jag grät så här galet mycket.
Finaste du♥

rubrik

Dagen blev ungefär som jag hade tänkt mig fast ännu lite bättre! Mamma och jag drog iväg till Ikea där vi åt frukost samt köpte lite grejjer. Sen när vi kom hem blev det en liten stund i solen med glass och jordgubbar, mums. Sen smsade jag och Max och bestämde oss för att dra till Säbylund där Alma och Rebecka var och solade. Så vi var där några timmar och badade och solade! Det var så jäkla chill. Sen när jag kom hem blev det en liten stund framför tvn med jordgubbar. Och nu har jag nyss ätit mat med mamma, Tim och Svensson, och det var riktigt trevligt! Så nu ska jag smälta maten lite och sen blir det en promenad med mamma och hundarna i Brickebacken antar jag. 
Jo juste, i helgen blir det dålig uppdatering då jag har skola imorrn och sen drar jag till gymmet och sen ska jag hem till Linn och sova där. Och sen på lördag verkar det som att Svensson föreslog att han skulle komma hit och sällskapa oss. Så nej i helgen blir nog bloggen lite off. Men jag är nog snart tillbaka igen!

morgondagen

Imorgon är det tänkt att jag och mamma ska till Ikea och äta frukost och traska runt där lite grann. Sen blir det förhoppningsvis hem och steka i solen några timmar! Hade gärna velat haft något att göra imorgon eftersom vi är lediga men ja vi får se om det kanske dyker upp något imorgon. Nu ska jag fortsätta ladda upp lite bilder och sen blir det möjligen en film om jag orkar... Vi hörs gott folk♥
Lagom söt bild

5/6- 2013

Jaha kanske att bloggen är påväg att bli som vanligt snart igen? Idag har jag iallafall haft en relativt bra dag. Har haft  väldigt lugna lektioner och mått allmänt bra. Sen finns det ju några stora plus med dagen också. Bland annat att jag blev klar med min tygväska på slöjden och jag blev faktiskt väldigt nöjd med den. Sen gjorde jag sångprovet idag, och håll i er! Jag fick antingen B eller A på min sång!!! Kan ni fatta eller? Dock fick jag en ganska rejäl utskällning av läraren för att jag sa att jag lät katastrofalt osv. Men jag vart iallafall riktigt jäkla glad! Och sen har jag klippt gräset hos mormor och hennes granne och tjänat 100 kronor så det var väl chill det också. Men nu ska jag ladda över lite bilder och så, men annars blir det en lugn kväll hemma.... Som vanligt.

sötnosar

Nu blev det lite dötid här i affärn så jag tänkte att jag kunde försöka få till ett någolunda bra inlägg här på bloggen. Vill iallafall skriva att ni som förtfarande kollar in här på bloggen trots att den inte uppdateras är riktiga gullungar. Blir så glad när vet att jag inte har bloggat på typ fem dagar men det är ändå några stycken som fortfarande går in och kollar. Puss på er! Ja dagen då? Den har varit otroligt bra faktiskt, lite seg dock men det är alla tisdagar. Börja dagen med att få reda på att jag får ett C matte i betyg. Sen rullar dagen på och vi avslutar dagen med att spela brännboll på sista lektionen. Och det var så jäkla kul alltså, och jag verkligen älskar min klass. Iallafall så följde Linn med mig till affärn där vi åt, sen tog vi ut hundarna och så. Sen bar det av till ett av dom bästa ställena jag vet, gymmet! Så vi körde en halvtimme kondition och sen typ en halvtimme styrka. Jag vart hur som helst väldigt nöjd över min prestation och det kändes så grymt bra efteråt! Förresten, har jag glömt skriva att jag har gått ner 2 kilo? Det har jag iallafall och det känns toppen! Men aja nu stänger snart affärn här så jag ska väl byta om och börja packa ihop. För vi ska nämligen till Loppans gamla ägare då hon nyss har fyllt år så det blir nog trevlans! Bara det inte finns en massa godsaker för jag vill verkligen inte äta upp det jag gjorde av med på gymmet idag. Nu ska det fan hålla i sig! Men vi hörs gott folk, hoppas ni fortsätter kika in här ♥
Jag och Linn hade lite tråkigt på SO lektionen idag...
 

RSS 2.0