kära vänner

Nu mina kära läsare ska jag skriva om... min dag! För ovanlighetens skull menar jag hehe... Fast jag kan ju i och för sig börja med gårdagen! Började med typ världens godaste frukost, vanilj och banan yoghurt med flingor och röda bär samt ett av världens godaste godaste teér, vanilj och rabarber! Efter det kollade jag upp lite läxor och tog hand om hundarna sen tog jag mig faktiskt ut på en ordentlig gå/löprunda på lite mer än 6 km. Och det var så jävla skönt rent ut sagt. Men sen duschade jag av mig och tog faktiskt med mig hundarna ner till Siv och sällskapade henne en stund. Sen på kvällen var jag bara hemma och gjorde absolut ingenting (som vanligt). Och idag då? Jo dagen började med att min bror överraskade både mig och mamma med att steka ägg och plocka fram frukost. Sen tog jag och mamma ut hundarna på en promenad så dom fick springa lite lösa på ängarna och så.Och efter det (tro det eller ej) så åkte jag faktiskt till stan för att träffa två kära vänner, Alma och Rebecca. Vi gick mest runt och pratade men jag köpte faktiskt ett tefat men nej ingen pulka eller något UFOfordon. Det är ett liiitet fat som man lägger tepåsen på efter användning ^^. Och sen köpte jag även ett nagellack till mamma bara för att. Efter en tur på stan så åkte jag hem och både jag och mamma konstaterade att vi behövde städa lite här hemma. Sagt och gjort så storstädade jag typ hallen och "mitt" lilla rum där nere. Efter det åt jag mat så jag trodde jag skulle spricka... Sen hamnade jag här uppe på mitt rum med datorn i knät och skickade in några läxor! Nu ska jag gå ner och fixa iordning mig inför natten. Blir en tidig kväll känner jag... Imorgon är det stallet som gäller då jag inte hinner ta det på tisdag! Vi hörs väl :)
 

Dagens outfit

Är stökigt på mitt rum dock hehe..



Dagens frukost




Nu blir jag arg

Skrev alldeles nyss ett inlägg om dagen och bär jag har lagt upp det och ska kolla bloggen så allt står rätt till så har inlägget försvunnit?! Ibland blir jag redigt trött på blogg.se faktiskt. Min dag i korthet har iallafall varit ganska vanlig.. Gick i skolan på förmiddagen men åkte på teater med klassen på eftermiddagen. Sen gick jag ut en längre promenad med hundarna och sen satt jag endast och tråka i affärn. Så det var min dag ungefär , och nu ligger jag i soffan och bara andas. Hoppas vi hörs imorrn !
Dagens outfit (lite dålig bild dock)



1 mil + stallet

Sitter på bussen påväg från stallet och har tid och batteri för bloggen. Känner mig ganska slutkörd och kan nog räkna med lite träningsvärk imorgon... Mötte upp Linn på stan 8.10 för att sedan ta bussen till karlslund där vi skulle springa. Väl där så är det typ en och en halv timme kvar till starten?!?! Så gissa om vi stog o frös där alltså! Sen gick iallafall starten och det var tänkt att jag skulle gå med Linn men efter en stund blev det så att jag hängde på Linda och Gustav istället. Och det slutade faktiskt med att jag sprang helt själv. Är mer än nöjd med min prestation i spåret idag! Kom som första tjej i klassen och totalt femma i klassen. Sen blev det som vanligt korvgrillning och prisutdelning... Sen åkte jag buss till mamma , åt lite, böt om och tog ut hundarna en sväng och sedan var det dags för nästa busstur! Kommer totalt att ha åkt 7 bussturer under dagen, och jag som hatade att åka buss förut liksom ^^. Aja hur som helst tog jag bussen ut till stallet och vi red ut en väldigt kort tur idag men bättre än inget alls iallafall. O nu sitter jag som sagt på bussen... Hoppas att jag hinner skriva något mer ikväll , vi hörs! 
Linn, Ellen, jag och Gustav på bilden.



25/9-13

Dagen har varit relativt bra, har haft en bra skoldag och arbetat rätt bra faktiskt. Varit ute med hundarna, inge speciellt liksom. Nu åker jag och mamma till Stadium Outlet för att kolla sport bh och gå med hundarna. Imorrn äre Almbyklassikern, springa en mil i karlslundspåret. Efter det åker jag ut till stallet en sväng! Men nu är det bråttom iväg. Hoppas ni har haft en bra dag! Vill också tacka för den höjda statistiken här under de senaste dagarna. Men aja, hoppas vi hörs ikväll.
Av någon konstig anledning längtar jag till vintern redan nu...
 

I bussen påväg hem




myser

Sitter i soffan här hemma och myser med en kopp te som mamma just gjorde åt mig. Riktigt varmt o gott med tanke på hur kallt vi har det här inne... Värmepanna är nämligen trasig igen. Imorgon är det iallafall skolan och stallet som gäller för min del. Kan dock säga att jag fortfarande har lite träningsverk sen sist jag var i stallet och jag hoppas verkliigen jag kan använda Lyckas vanliga sadel imorgon annars vet jag inte vad jag gör alltså ^^. Detta betyder iallafall att jag troligen inte hinner uppdatera bloggen något imorgon, kanske från mobilen om vi har tur. Men ska försöka fixa iordning lite tidsinställda inlägg som kommer upp då och då på bloggen. Men nu kära vänner, är det snart dags för mig att sova.. Vi hörs ♥
Hösten är äntligen här
 
 

marina och sorro del två

Hade gjort ett sånt här inlägg som skulle komma upp i helgen men det försvann av någon konstig anledning? Så här har ni hur som helst resten av bilderna från tävlingen. Blir väldigt många bilder i detta inlägg men jag tror nog det funkar ändå.
 

Senaste dagarna

Ja, i lördags var det som sagt dags att mocka ur och fixa till i lösdriften. Var lite tyngre än jag trodde men vi var ju tre så det gick bra ändå! Efter några timmars slit så tog vi hästarna och drog ut på en liten upptäcktsfärd. O de tog ungefär hela dagen så hann inte med så mycket mer på lördagen men vi åkte hem till mormor och sov där. Igår vakna vi hos mormor, åt frukost, packa in i bilen och sen bar det av till Fagersta! När vi kom dit röjde vi lite utomhus (mycket kvar dock) och kolla lite i vilket skick det var och så. Sen fikade vi lite och sen var det dags att plocka in möbler inför vintern. O de var ungefär vad vi hann med under  gårdagen. Vi sov dock hos mormor en natt extra så därför vart de ingen uppdatering igår... Ikväll ska vi dock hem och ni kan räkna med mycket bilder under kvällen!

begravning

Nu har jag äntligen tagit tag i bilderna från Lasses begravning. Jag har rensat och sen har jag snyggat till några av dom. Lägger inte ut alla bilder på personer som var där då jag inte frågat dom och jag endast fotade med syfte på att mormor skulle kunna framkalla dessa bilder sedan.
 

Dagens

Började dagen med en rejäl skål med gröt muuuumms! Gjorde mig iordning och drog mot bussen för att åka upp på stan. Det sluta dock med att Svensson var otroligt snäll och körde upp mig på stan! Väl där så träffa jag Linda o vi kolla lite affärer och luncha på Saigon. Ska försöka komma ihåg att fota dom saker jag köpte idag men hur som helst köpte jag två stickade tröjor som var sååå sköna och snygga. Och sen var jag faktiskt inne på Din sko och precis i ingången så ser jag ett par superduper snygga skor för bara 300!!! Så det var lätt val, provade dom och dom satt perfekt så fick även med mig ett par höstskor hem. Efter en förmiddag på stan drog jag sen vidare till mammas affär, ut med hundarna och byta om. Och till slut satt jag på bussen påväg ut till stallet. Kom till stallet, vi gjorde iordning hästarna och tog en kort liten tur ute i naturen. Marina mådde inte bra så vart inte någe särskilt eller så men imorgon.... Då ska vi fixa iordning i hästarnas lösdrift. Så då blir det till att arbeta må ni tro. Efter det blir det en ridtur och sen bär det av mot stan för att sen åka hem till mormor. Hela familjen ska sova där för på söndag åker vi till Fagersta och kollar till sommarstugan. Så blir borta en del i helgen faktiskt , men det är ju bara kul! Massa stall och mys med familjen. Hur som helst skulle jag behöva sova nu så... Godnatt? Vi hörs igen när jag har tid :)



marina och sorro

Var ju iväg för några helger sen och hjälpte Marina när hon skulle tävla. 
Hade ju såklart med mig kameran då så det blev en hel del bilder!
Hon red två klasser så blev många bilder så dom kommer upp i tre delar.
Så det här är första delen, och vill bara säga att en del bilder blev helt enkelt
inte så bra men har inte bästa kamerautrustningen för att fota såna här sportbilder.
 
 

Tråkigt värre

Ja som ni ser, jag tror inte jag har haft så här tråkigt på länge.. Fööör mycket energi i kroppen som måste ut! Märks att jag snart är helt frisk iallafall. Ska nog ta en cykeltur med Loppan och se om jag kan lugna ner mig en stund sen.
Favoritcitatet
 
 

mitt allt ♥

Testade en lite annorlunda redigering på dessa bilder.
Tycker själv att dom blev helt okej, men vad tycker ni?
Kul att prova på något nytt tycker jag :)
 
 

rebecka del 3

Jag tror nästan att denna del vart min favorit.. Blev ju så mycket ljusare när vi kom ut från skogen.

hemma idag också

Blev varken stallet eller skola för mig idag då jag inte blev något bättre igår men idag känner jag mig faktiskt lite bättre i halsen och mindre slö. Imorgon är det iallafall studiedag så det blev en långhelg för mig den här veckan, gick ju bara två dagar i skolan. Ska dock ge mig på att försöka fixa lite läxor nu när jag ändå känner mig bättre och sedan ska jag fixa lite bilder som jag tog på Loppan igår. Men nu blir det te och macka innan jag ger mig på något annat!
Saknar mitt hår...
 

Rebecka del 2


sjuk

Ligger för tillfället i soffan och myser med hundarna. Kände mig dålig redan igår men valde att ändå åka till både skola och stallet o rida vilket resulterade i att det är tio gånger värre idag... Hoppas dock att jag är som vanligt imorgon så jag kan åka till skolan och stallet men som det känns nu så kommer det inte bli så. Men vi får se helt enkelt! Idag ska jag hur som helst bara vara hemma och kolla film och mysa. Ska nog göra mig en kopp med varmt mint te nu faktiskt. Ha en bra dag allesammans! :)

dagens ridpass

Måste bara få säga att jag fullkomligt ääälskar rubriken! Hur som helst så har det gått riktigt bra. Var liiite nära på att åka i backen idag igen bara ^^ Men i övrigt gick det super! Vi red på stubbåkern och dressyra lite. Sen tog vi oss ut till en backe där hästarna fick galoppera och träna i backen. Känner att jag klarar av Lycka mer och mer för varje gång och det är verkligen kul att för en gångs skull få känna att jag faktiskt kommer nån vart. Ska till stallet igen på torsdag så vi får se vad det blir då... Nu är nog hur som helst bussen här när som helst, men ni får ha det så bra så länge. Pusshej!

vackra rebecka del 1

Fotade dessa bilder på Rebecka Gunnarsson nu i somras. Hon har dock fixat ny frisyr och så nu så ska försöka övertala henne att fota snart igen! Vart ganska många bilder vilket resulterar i att det får bli flera delar.

Gamla bortglömda bilder

Kollade runt lite i gamla bildmappar och snubblade över dessa gamla bilder. Dom togs i våras hemma hos Rebecka. En del är lite redigerade och en del ser helt enkelt bara ut som dom gör :)På bilerna är det Alma, Rebecca, Rebecka och Charlie (hunden) .


vanlig skoldag

Sitter för tillfället på mammas affär och har precis avslutat en helt vanlig skoldag. Den första på två veckor faktiskt. Hur som helst har det varit bra, vanliga lektioner och inget speciellt har hänt... Var dock väldigt kul att få träffa dom jag inte träffat under praktiken ( det vill säga nästan alla.. ). Inatt sov jag förresten hos mormor. Var mysigt att sitta under filtar och kolla på gamla kort och man riktigt ser hur mormor lyser upp när hon får berätta om gamla minnen. Vi har dock bara gått igenom en liten del av alla hennes album så jag får nog åka dit snart igen tror jag! Nu ska jag ta mig en skål med youghurt och sen blir det promenad med hundarna i det höstiga vädret. Vi hörs nog snart igen, pusspuss

bara bra

Har inte bloggat på evigheter, men jag har har inte suttit vid datorn särskilt mycket nu under praon. Och inte kan jag ju blogga från mobilen heller eftersom den äntligen fått åka in på lagning. Hur som helst så är allt bra. Praon har varit sådär... Men annars är det bra! Går superbra med ridningen och jag lär mig något varje gång! Nu har Marina till och med frågat om jag vill vara med på en lektion med Lycka. Ska dessutom försöka få med mig kameran någon dag så ni kan få lite bilder på dom fina hästarna! Jaja nu ska jag vänta på mamma och sen ska vi väl kanske åka och köpa skor till henne och jag tänkte kolla sport-bh under tiden hon provar skor. Ikväll ska vi till Per Ove och äta så blir nog dåligt med uppdatering igen... Men vi hörs♥
Lycka
 

Prao

Sitter nu på mammas affär och inväntar stängning. Har ju inte bloggat på några dagar men har helt enkelt tänkt på annat än bloggen. Idag var det prao såklart , o snart är första praoveckan avklarad! Iallafall så hade vi två mattelektioner och tre idrottslektioner idag och imorgon är det endast två idrottslektioner så de blir chill. Ni har ju hur som helst missat några dagar nu när jag inte bloggat. I måndags var det till exempel första avramlingen av Lycka.. Vi red på gärdet och jag klantade till det i en galoppfattning så då åkte jag i backen. Efter det har jag haft lite problem med foten , den har varit svullen och jag har haft lite svårt att gå men nu är det bättre. Annars har jag inte gjort så mycket mer än att träna hundarna i tisdags tror jag det va och idag träffade jag Linda en stund. Var skönt att få prata med henne! Imorgon är det bara städning inför kräftskivan som gäller!! Hoppas ni har det bra allihop , vi hörs så fort jag har tid att skriva, puss o hej


RSS 2.0